Κατέθεσαν Σιαμπάνης, Δεληζήσης, Καραπαπάς

Κατέθεσαν Σιαμπάνης, Δεληζήσης, Καραπαπάς

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε πινγκ πονγκ αλληλοκατηγοριών εξελίσσεται η υπόθεση της φερόμενης απόπειρας δωροδοκίας παικτών του Αρη πριν από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, με τελευταία εξέλιξη την αντεπίθεση του «Δικεφάλου του Βορρά»: κατηγορεί τον Ολυμπιακό ότι αυτός έστησε το σκηνικό, καθώς ένας από τους ανθρώπους που φέρεται να πλησίασε τον Σιαμπάνη, συνδέεται με αποδείξεις μαζί του. Προκαλεί τους «ερυθρόλευκους» να ξεκαθαρίσουν εάν τον καταγγέλλουν ότι βρίσκεται αυτός πίσω από την υπόθεση και τονίζει ότι θα απαντά «με μηνύσεις, αγωγές και δημόσιο εξευτελισμό των πρακτικών τους».

Με ανακοίνωσή του ο ΠΑΟΚ αναρωτήθηκε γιατί την  καταγγελία την έκανε ο Ολυμπιακός και όχι ο Αρης, ενώ πρόσθεσε ότι θα προσφύγει στην Επιτροπή Δεοντολογίας ζητώντας τον διετή αποκλεισμό του Σιαμπάνη, γιατί δεν ενημέρωσε για την απόπειρα μέσα σε 48 ώρες, όπως επιβάλλουν οι κανονισμοί. Ο νεαρός τερματοφύλακας έστειλε με καθυστέρηση επιστολή στη Σούπερ Λίγκα, όπως αργότερα και ο αρχηγός του Αρη, Γιώργος Δεληζήσης. Επιστολή έστειλε και η διοίκηση της ομάδας, τονίζοντας ότι ενημερώθηκε έγκαιρα από τον ποδοσφαιριστή.  

Οι δύο παίκτες του Αρη κατέθεσαν σχετικά με την υπόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σιαμπάνης υποστήριξε ότι αυτός που τον πλησίασε δεν έχει καμία σχέση με τον ΠΑΟΚ. Για δύο ώρες κατέθεσε και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, ο οποίος είχε κάνει τη σχετική καταγγελία. Με ανακοίνωσή του ο Ολυμπιακός κάνει λόγο για «πρωτοφανές σκάνδαλο δωροδοκίας», τονίζει ότι «οι καταγγελίες έχουν ονόματα και διευθύνσεις, τόπους και ώρες. Πλέον όλα είναι στα χέρια της Δικαιοσύνης» και εκφράζει την απορία για το πώς υλικό της δικογραφίας διέρρευσε σε ΜΜΕ που ανήκουν στον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή