Κέρδισε πόντους ο Καρέρα, προς την έξοδο ο Λιβάγια

Κέρδισε πόντους ο Καρέρα, προς την έξοδο ο Λιβάγια

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί η Ενωση να μην κατάφερε να κερδίσει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά η εικόνα που έβγαλε στο τελευταίο 20λεπτο της αναμέτρησης δείχνει ότι υπάρχει ο τρόπος να ανακτηθεί το χαμένο έδαφος.

Η ΑΕΚ σε σχέση με τα προηγούμενα ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη έβγαλε αντίδραση και πάθος. Δεν πέταξε λευκή πετσέτα και με οδηγό τον Σιμόες κατάφερε να πάρει πιο πολλά από έναν βαθμό. 

Αυτή τη φορά ο Καρέρα δεν εγκλωβίστηκε στις σκέψεις του. Οι κινήσεις από τον πάγκο ήταν σωστές, οι αλλαγές συνέβαλαν στο να βελτιωθεί η ομάδα, η βραδιά σώθηκε και η ηρεμία ενόψει της συνέχειας επέστρεψε.

Σε όλα αυτά, πάντως, υπήρξε και μία σκιά. Ο Μάρκο Λιβάγια ήταν αγωνιστικά απών και μάλιστα στο πιο καθοριστικό ματς της ομάδας του και αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο, ούτε από τον Καρέρα που τον έκανε αλλαγή, ούτε όμως και από τα πιο υψηλά κλιμάκια του συλλόγου. Μάλιστα, το πλάνο με τον Κροάτη να χαμογελά λίγο μετά το γκολ του Βρουσάι, προκάλεσε και την έντονη αντίδραση των οπαδών της Ενωσης στα social media. 

Η όλη του εικόνα πάντως δεν αποκλείεται να επηρεάσει και τις επαφές που έχει με τον Ιβιτς για την ανανέωση. Ο Λιβάγια ζητεί μάλιστα αύξηση αποδοχών από τις 700.000 ευρώ που παίρνει τώρα, όμως τα πράγματα μάλλον δυσκολεύουν για αυτόν.  
Από εκεί και πέρα, για 3η φορά φέτος το ΟΑΚΑ έβαλε λουκέτο για αλλαγή του χλοοτάπητα. Η ΑΕΚ θα υποδεχθεί τη Δευτέρα τον Βόλο στο γήπεδο της Ριζούπολης και θα χρειαστεί να μείνει για αρκετό καιρό εκεί.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή