Επιχείρηση… πειθαρχία και Λεωφόρος για ΠΑΟ

Επιχείρηση… πειθαρχία και Λεωφόρος για ΠΑΟ

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κάθε άλλο παρά τυχαία ήταν η αναφορά του Λάζλο Μπόλονι στη συμπεριφορά του Λούκας Βιγιαφάνες στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. 

Οι θερμές αντιδράσεις κάποιων παικτών στις αποφάσεις του Ρουμάνου τεχνικού έχουν γίνει συχνό φαινόμενο τελευταία και με δική του εισήγηση θα ληφθούν μέτρα για να σταματήσει το φαινόμενο. Εκτός του Βιγιαφάνες που αντέδρασε στην αλλαγή του, θέμα προέκυψε και με τον Μακέντα, ο οποίος αντιμίλησε στον συνεργάτη του Μπόλονι, Σεργκέι Κουζνετσόφ.  

Οι δύο παίκτες κλήθηκαν να απολογηθούν στη διοίκηση αμέσως μετά την επιστροφή τους από την εορταστική άδεια και κινδυνεύουν με πρόστιμο. 

Η διακοπή του πρωταθλήματος για δύο εβδομάδες επιτρέπει στους «πράσινους» να βελτιώσουν τον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρου. Οι εργασίες για την αναβάθμιση μέρους του χλοοτάπητα, ειδικά στην περιοχή μπροστά από τους δύο πάγκους, ξεκίνησαν και ο νέος τάπητας που θα τοποθετηθεί αναμένεται σήμερα από το εξωτερικό. 

Η ανάπτυξη της σποράς θα γίνει με ειδικούς λαμπτήρες που έφτασαν από την Ολλανδία και τοποθετήθηκαν χθες. Οι εργασίες αναβάθμισης θα ολοκληρωθούν σύντομα, ώστε να είναι καλύτερη η εικόνα στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς και του β΄ γύρου για τον Παναθηναϊκό.  

Το θέμα της παραμονής του, πάντως, στην ιστορική του έδρα παραμένει ανοικτό. Η ολική αντικατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο ΟΑΚΑ έχει ολοκληρωθεί και το γήπεδο θα είναι ξανά διαθέσιμο μόλις «δέσει», αλλά πολλοί υποστηρίζουν ότι θα είναι καλύτερα να παραμείνει η ομάδα στη Λεωφόρο για όσο διάστημα τα παιχνίδια θα γίνονται χωρίς θεατές.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή