Γιάννης Αντετοκούνμπο: Δεν είμαστε ο εαυτός μας

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Δεν είμαστε ο εαυτός μας

1' 44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Βαριά και απρόσμενη ήττα υπέστησαν οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο από τους Νικς στη Νέα Υόρκη με 130-110. O «Greek Freak» σημείωσε το τρίτο διαδοχικό του νταμπλ-νταμπλ, ολοκληρώνοντας το παιχνίδι με 27 πόντους και 13 ριμπάουντ. Τα «ελάφια» μετρούν πλέον αρνητικό ρεκόρ στο ξεκίνημα της σεζόν με 1-2.

Μετά το παιχνίδι, ο 26χρονος Ελληνας σούπερ σταρ δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του με την εμφάνιση της ομάδας: «Δεν είμαστε εμείς αυτοί. Δεν είμαστε ο εαυτός μας. Πρέπει να παίξουμε σκληρά, όπως το κάναμε στο προηγούμενο παιχνίδι (σ.σ. νίκη κόντρα στους Γουόριορς), αλλά χρειάζεται να γινόμαστε καλύτεροι διαρκώς».

Αύριο τα ξημερώματα (02.30), οι Μπακς αντιμετωπίζουν τους Μαϊάμι Χιτ στη… ρεβάνς των περυσινών ημιτελικών της ανατολικής περιφέρειας. Το ΝΒΑ έχει προγραμματίσει δύο συνεχόμενες αναμετρήσεις μεταξύ τους στο Μαϊάμι (29/12, 30/12).
Στο Λος Αντζελες, οι Μάβερικς διέσυραν τους Κλίπερς με 74-123 και τους ανάγκασαν στη βαρύτερη ήττα της ιστορίας τους. Η ομάδα του Ντάλας σκόραρε περισσότερους πόντους στο πρώτο ημίχρονο (77), από όσους οι Κλίπερς σε ολόκληρο το παιχνίδι. Ο σούπερ σταρ των Μάβερικς, Λούκα Ντόντσιτς «φλέρταρε» με το τριπλ νταμπλ σε μόλις 25 λεπτά, ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με 24 πόντους, εννέα ριμπάουντ και οχτώ ασίστ.

Την πρώτη τους ήττα γνώρισαν και οι Μπρούκλιν Νετς των Κέβιν Ντουράντ και Κάιρι Ιρβινγκ, από τους Χόρνετς στη Σάρλοτ με 106-104. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Χόρνετς, Γκόρντον Χέιγουορντ, σημείωσε 28 πόντους και επτά ασίστ. Υστερα από δύο βαριές ήττες, οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς κέρδισαν το πρώτο τους φετινό παιχνίδι απέναντι στους Μπουλς (128-129) χάρη στο νικητήριο τρίποντο του Ντάμιον Λι. Στους 36 πόντους σταμάτησε ο Στεφ Κάρι.

Συνοπτικά, τα υπόλοιπα αποτελέσματα: Ουίζαρντς – Μάτζικ 113-120, Πέλικανς – Σπερς 98-95, Καβαλίερς – Σίξερς 118-94, Πέισερς – Σέλτικς 108-107, Κινγκς – Σανς 100-116, Λέικερς – Τίμπεργουλβς 127-91.

Σχετικά με την υπόθεση Τζέιμς Χάρντεν, οι Ρόκετς δείχνουν να μη βιάζονται να τον ανταλλάξουν, καθώς περιμένουν καλύτερες προτάσεις. Στη λίστα των ομάδων που θα ήθελε να μετακομίσει, ο σταρ των Ρόκετς τοποθέτησε τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς και τους Μπόστον Σέλτικς. Σύμφωνα με το ESPN, οι Μπακς και οι Χιτ φαίνεται να μην ενδιαφέρονται πλέον για την περίπτωσή του. 
Δ.A.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή