Ο Μ. Ποτσετίνο αναλαμβάνει προπονητής στην Παρί ΣΖ

Ο Μ. Ποτσετίνο αναλαμβάνει προπονητής στην Παρί ΣΖ

Παίρνει τη θέση του απολυθέντος Τόμας Τούχελ

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τον πρώην αρχηγό της, και τέως προπονητή τής Τότεναμ, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο προσέλαβε η Παρί Σεν Ζερμέν το Σάββατο στη θέση του αποπεμφθέντος Τόμας Τούχελ.

Όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος της γαλλικής πρωτεύουσας, ο Αργεντινός κ. Ποτσετίνο υπάγραψε συμβόλαιο 18 μηνών, δηλαδή έως το τέλος της σεζόν 2021-2022, αλλά με δυνατότητα ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο.

Ο 48χρονος κ. Ποτσετίνο είχε αγωνιστεί στους πρωταθλητές Γαλλίας ως αμυντικός στη δεκαετία του 2000 και είχε φορέσει και το περιβραχιόνιό τους.

Είχε μείνει χωρίς δουλειά από τον Νοέμβριο του 2019, όταν και απολύθηκε από την Τότεναμ για να αντικατασταθεί από τον Ζοζέ Μουρίνιο.

Σε δηλώσεις του ο κ. Ποτσετίνο έκανε το Σάββατο λόγο για «επιστροφή» του, σημειώνοντας πως ότι ο γαλλικός σύλλογος «είχε πάντα μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου».

«Επιστρέφω σήμερα στον σύλλογο με πολλή φιλοδοξία και ταπεινότητα, και ανυπομονώ να εργαστώ με κάποιους από τους πλέον ταλαντούχους ποδοσφαιριστές του κόσμου», είπε ο Αργεντινός προπονητής.

Πηγή: Reuters

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή