«Πράσινος ασθενής», 0-0 με τον Αστέρα

«Πράσινος ασθενής», 0-0 με τον Αστέρα

Νίκη με ανατροπή στο φινάλε ο Παναιτωλικός επί του ΟΦΗ

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δυο πολύτιμους βαθμούς άφησε ο Παναθηναϊκός στη Λεωφόρο απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, στο ξεκίνημα του Β΄ γύρου του πρωταθλήματος.

Οι «πράσινοι» υποχρεώθηκαν σε «λευκή» ισοπαλία με τους Αρκάδες οι οποίοι θα μπορούσαν να είχαν φύγει νικητές από το παιχνίδι, έχοντας τις περισσότερες και μεγαλύτερες ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης.  

Η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι επηρεασμένη από τις σημαντικές απουσίες των Βιγιαφάνιες, Μαουρίτσιο, Σάντσες και Κουρμπέλη αλλά και από το ότι πως δυο ώρες πριν την έναρξη του ματς, άναψε το «πράσινο φως» για να αγωνιστεί λόγω των τεσσάρων κρουσμάτων κορονοϊού που την ταλαιπώρησαν, φάνηκε εμφανώς επηρεασμένη και με αλχημείες στην σύνθεση της.  

Παρά το γεγονός πως οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή της μπάλας στο πρώτο ημίχρονο και ένα – ορθώς – ακυρωμένο τέρμα του Κρέσπι με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 34΄ (ο Μπαράλες που ήταν σε θέση οφσάιντ επηρέαζε τη φάση), στο 39΄θα μπορούσαν να ανοίξουν το σκορ αλλά ο Πούγγουρας με κεφαλιά αστόχησε μπροστά σε κενή εστία. Στο 45΄ο Χατζηγιοβάννης από κοντινή απόσταση δεν κατάφερε να βάλει τον Παναθηναϊκό οδηγό στο σκορ.

Στο 47′ ο Διούδης έκανε διπλή επέμβαση σε σέντρα-σουτ του Σίτι και σουτ του Σουάρεθ, στο 50′ ο Καρλίτος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Παπαδόπουλο σε τετ α τετ, ενώ στο 72΄ο Φερνάντεθ έχασε μοναδική ευκαιρία να σκοράρει για τον Αστέρα, ευρισκόμενος σε θέση βολής.

Παναθηναϊκός: Διούδης, Πούγγουρας, Βέλεθ, Σένκφελντ, Ζαγαρίτης, Χουάνκαρ, Αλεξανδρόπουλος, Μπουζούκης (66′ Ιωαννίδης), Αιτόρ (82′ Αθανασακόπουλος), Χατζηγιοβάνης, Καρλίτος (76′ Μακέντα)

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Άλβαρες, Σουάρεθ, Καστάνο, Μουνάφο, Βαλιέντε, Σίτο (64′ Καπίγια), Μπαράλες, Ριέρα (64′ Φερνάντεθ), Κρέσπι (87′ Τιλίκα).

 

Νίκη με ανατροπή στο φινάλε ο Παναιτωλικός

Στο Αγρίνιο, ο Παναιτωλικός μέσα σε δυο λεπτά έκανε την μεγάλη ανατροπή και επικρατησε με 2-1 του ΟΦΗ παίρνοντας τρεις σημαντικούς βαθμούς.

Οι Κρητικοί πήραν το προβάδισμα με τον Στάϊκο στο 55΄αλλά στο 83΄και το 85΄με γκολ των Μανθάτη και Λιάβα οι Αγρινιώτες κατάφεραν να πάρουν τη νίκη.

Το τέρμα της ισοφάρισης ήταν για… Όσκαρ καθώς ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού έκανε σέντρα-σουτ από δεξιά και η μπάλα καρφώθηκε στο αριστερό «παραθυράκι» της εστίας του ΟΦΗ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή