Νίκες «αιωνίων» και ΑΕΚ, παράπονα των ηττημένων

Νίκες «αιωνίων» και ΑΕΚ, παράπονα των ηττημένων

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νίκες που τους δίνουν ηρεμία αλλά και τη δυνατότητα να ανασυγκροτηθούν ενόψει των συνεχόμενων αγώνων ήταν αυτές που πήραν Ολυμπιακός, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά το εμφατικό 0-4 στην Τρίπολη, αύριο δοκιμάζονται στο Αγρίνιο με αντίπαλο τον Παναιτωλικό. Ο Πέδρο Μαρτίνς ζήτησε σοβαρότητα ώς το τέλος, ενώ σχετικά με τις μεταγραφικές αναζητήσεις, ξεκαθάρισε πως τέτοιες θα υπάρξουν εφόσον προκύψει κάποια αποχώρηση. Αγγλικά δημοσιεύματα φέρνουν τον Ελ Αραμπί ως πιθανό στόχο της Γουλβς, χωρίς ωστόσο ένα τέτοιο ενδεχόμενο να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.  

Ο Αστέρας από την πλευρά του εξέφρασε τα παράπονά του για λάθος σφυρίγματα του διαιτητή Γκορτσίλα στη φάση του πρώτου και του τρίτου γκολ και την πρόθεσή του να αιτηθεί στην ΚΕΔ, να μη διευθύνει άλλο παιχνίδι του ο συγκεκριμένος ρέφερι.

Η ΑΕΚ δεν εντυπωσίασε στο 1-0 επί του Παναιτωλικού, αλλά μετά 13 ματς διατήρησε το «μηδέν» στην άμυνα, ένα πρώτο δείγμα της επιστροφής του Μανόλο Χιμένεθ. Η Ενωση χθες ανανέωσε το συμβόλαιο του Χρήστου Αλμπάνη ώς το καλοκαίρι του 2024.

Ο «λαβωμένος» από τις απουσίες αλλά μαχητικός Παναθηναϊκός, από το 0-1 επί του Απόλλωνα στη Ριζούπολη «κρατά» την απόδοση νεαρών του ποδοσφαιριστών, όπως του 20χρονου σκόρερ Φώτη Ιωαννίδη αλλά και των 19χρονων  Αλεξανδρόπουλου και Αθανασακόπουλου. Εναντίον της ΑΕΛ πέραν των τραυματιών Κουρμπέλη, Βιγιαφάνιες, Σάντσες, Σαβιέρ, Μαουρίσιο, δεν θα αγωνιστούν και οι τιμωρημένοι Μακέντα και Ζαγαρίτης. Ο Απόλλων αποφάσισε να καταθέσει μήνυση και αγωγή κατά των διαιτητών και των υπευθύνων VAR, ενώ εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή