Δοκιμασίες εκτός έδρας για Ολυμπιακό, Αρη και ΑΕΚ

Δοκιμασίες εκτός έδρας για Ολυμπιακό, Αρη και ΑΕΚ

1' 57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τον Ολυμπιακό να έχει εξασφαλίσει ένα παχύ «μαξιλαράκι» ασφαλείας έξι βαθμών από τον δεύτερο Αρη και διψήφια διαφορά πόντων από τους δύο «Δικεφάλους» που ακολουθούν, η εικόνα στην κορυφή της Σούπερ Λιγκ 1 είναι πολύ καθαρή λίγο πριν έλθει η ώρα των δύο αγώνων του με τον ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος του μήνα (13/1, 26/1), οι οποίοι θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό το αν θα κριθεί πρόωρα η μάχη του τίτλου ή θα ξαναφουντώσει. Οι «ερυθρόλευκοι» πηγαίνουν σήμερα στο Αγρίνιο και κλείνουν την ερχόμενη Τετάρτη στην Τούμπα το σερί των τριών συνεχόμενων εκτός έδρας παιχνιδιών τους, έχοντας πολύ μεγάλη βαθμολογική άνεση που τους επιτρέπει να μη νιώσουν πιεσμένοι, ειδικά απόψε που προβάλλουν ως ακλόνητο φαβορί απέναντι στον Παναιτωλικό. Αυτό είναι το μοναδικό ματς στο σημερινό μενού της 16ης αγωνιστικής, καθώς το πρόγραμμά της περιλαμβάνει τέσσερα παιχνίδια αύριο και άλλα δύο τη Δευτέρα. 

Εκτός έδρας ματς αλλά με πολύ μεγαλύτερο συντελεστή δυσκολίας έχει και ο Αρης: δοκιμάζεται μεθαύριο στα Γιάννενα απέναντι στον ΠΑΣ, σε ένα τεστ που θα δείξει αν έχει τη δύναμη να σταθεί ανταγωνιστικός στη μάχη του τίτλου ή θα περιοριστεί σε ένα καλό πλασάρισμα στις θέσεις για την Ευρώπη. Ο προβληματικός τον τελευταίο καιρό ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα τον (επικίνδυνο αν υποτιμηθεί) Βόλο και γνωρίζει πως μόνο με νίκες αύριο και την Τετάρτη κόντρα στον Ολυμπιακό, θα ξαναμπεί με αξιώσεις στη διεκδίκηση του τίτλου. Η ΑΕΚ παίζει τη Δευτέρα στη Λαμία, έχοντας στο μυαλό της το πρόσφατο πάθημα του Αρη κόντρα στην ουραγό της βαθμολογίας, ενώ ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στη Λεωφόρο τη Λάρισα και με νίκη μονιμοποιείται στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας. Αρωμα πλέι οφ έχουν και οι αναμετρήσεις Ατρόμητος – ΟΦΗ, Απόλλων – Αστέρας Τρίπολης. Αν προκύψουν νικητές, θα κινηθούν πιο κοντά στα όρια της πρώτης εξάδας. 

Συνοπτικά, το πρόγραμμα (16Η αγωνιστική): ΣΑΒΒΑΤΟ 19.30 Παναιτωλικός – Ολυμπιακός (NSHD 2), ΚΥΡΙΑΚΗ 15.00 ΠΑΟΚ – Βόλος (NSHD 1), 17.15 Απόλλων – Αστέρας Τρ. (NSHD 3), 17.15 Ατρόμητος – ΟΦΗ (NSHD 2), 19.30 Παναθηναϊκός – Λάρισα (NSHD 1), ΔΕΥΤΕΡΑ 17.15 ΠΑΣ Γιάννινα – Αρης (NSHD 2), 19.30 Λαμία – ΑΕΚ (NSHD 1). Η βαθμολογία: Ολυμπιακός 38 (14 αγ.), Αρης 32 (14), ΠΑΟΚ 28 (14), ΑΕΚ 27 (14), Παναθηναϊκός 22 (15), Βόλος 19 (15), Αστέρας Τρίπολης 18 (15), ΟΦΗ 18 (15), Ατρόμητος 17 (14), Απόλλων 15 (14), ΠΑΣ Γιάννινα 14 (15), Παναιτωλικός 11 (15), Λάρισα 8 (14), Λαμία 5 (12). 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή