Οι συνήθεις ύποπτοι τον οδήγησαν στην νίκη

Οι συνήθεις ύποπτοι τον οδήγησαν στην νίκη

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Παναιτωλικός έβαλε δύσκολα στον Ολυμπιακό, οι «ερυθρόλευκοι» όμως και σε αυτό το πρόβλημα είχαν την λύση. Μια ακόμα ασίστ του Βαλμπουενά και ακόμα ένα γκολ του συνήθη ύποπτου Ελ Αραμπί, χάρισαν το τρίποντο στον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος που επικράτησε στο Αγρίνιο του μαχητικού Παναιτωλικού με 2-1. Ετσι ο Ολυμπιακός, λίγα 24ώρα πριν από το εξ’ αναβολής ντέρμπι στην Τούμπα, έφτασε τους 41 βαθμούς και αύξησε την απόσταση στο +9 απ’ τον δεύτερο Άρη και στο +13 από τον τρίτο ΠΑΟΚ, που αγωνίζονται τη Δευτέρα και την Κυριακή αντίστοιχα.

Οι φιλοξενούμενοι αν και με πολλές αλλαγές στην 11άδα (εκτός ήταν οι Σα, Ραφίνια, Χολέμπας, Σεμέδο και Βαλμπουενά) προηγήθηκαν μόλις στο 4ο λεπτό, όταν μετά από μακρινή πάσα του Σισέ, ο Ντρέγκερ έκανε εξαιρετικό κατέβασμα της μπάλας και τη γύρισε προς τον Φορτούνη, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε από θέση φορ να τη στείλει στα δίκτυα του Κνετ με αριστερό πλασέ στην κίνηση. Η πίεση του Ολυμπιακού συνεχίστηκε σε όλο το πρώτο 45λεπτό, όμως παρά τις ευκαιρίες το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος του.

Η εικόνα του αγώνα άλλαξε στο δεύτερο μέρος, καθώς ο Παναιτωλικός βγήκε από το… καβούκι του και μόλις στο 48ο λεπτό ο Ταχάρ με εξαιρετικό γυριστό σουτ, έπειτα από σέντρα του Αριγίμπι έφερε το ματς στα ίσα. Ο Ολυμπιακός αντέδρασε στο 61’ χάνοντας σημαντική ευκαιρία με τον Εμβιλά, ενώ στο 65ο λεπτό ήρθε η… λύτρωση. Ο Βρουσάι ξεπέρασε πολύ ωραία τον Μεντίνα από τα αριστερά, έδωσε στον Βαλμπουενά, ο οποίος παρά το γεγονός ότι έχασε την ισορροπία του, κατάφερε να βγάλει μία απίστευτη ασίστ στον Ελ Αραμπί, που δεν δυσκολεύτηκε να σημειώσει το 14ο εφετινό τέρμα του στη Super League και να κλειδώσει την 13η νίκη της ομάδας του σε 15 αγώνες.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τρ. Δέλλας): Κνετ, Μεντίνα (84’ Ντάλσιο), Μαλής, Κωνσταντόπουλος, Βάντερσον (70’ Περέιρα), Αρσούρα, Ταχάρ (85’ Τσιγγάρας), Αριγίμπι (70’ Μανθάτης), Ντίας, Μάζουρεκ, Αζάντι (61’ Βέργος).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Π. Μαρτίνς): Τζολάκης, Ντρέγκερ (85’ Ανδρούτσος), Σισέ, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Καμαρά, Εμβιλά, Μπρούμα (46’ Ραντζέλοβιτς), Φορτούνης (46’ Βαλμπουενά), Μασούρας (59’ Βρουσάι), Ελ Αραμπί (90’+3′ Χασάν).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή