Τελευταίο χαρτί απόψε για ΠΑΟΚ

Τελευταίο χαρτί απόψε για ΠΑΟΚ

1' 45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Απόψε έχει ντέρμπι. ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός συγκρούονται στην Τούμπα (19.30) στον εξ αναβολής αγώνα της 6ης αγωνιστικής, ο οποίος μπορεί από πολύ νωρίς να… σφραγίσει τον φετινό τίτλο ή αντίθετα να δώσει νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα.

Ο «Δικέφαλος» είναι αυτός που ουσιαστικά «καίγεται» για τη νίκη. Εχοντας δέκα βαθμούς απόσταση από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό (41 με 31) παίζει απόψε το τελευταίο του χαρτί προκειμένου να ροκανίσει τη διαφορά του από την κορυφή και να αποκτήσει ξανά ψυχολογία ενόψει της δύσκολης γι’ αυτόν συνέχειας.

Η ομάδα του Γκαρσία ξεκίνησε… στραβά τη νέα χρονιά, καθώς έπειτα από την ισοπαλία στη Λάρισα (1-1) και την ήττα στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο (3-2), έφτασε στην πρώτη της νίκη μόλις την περασμένη Κυριακή, επικρατώντας του Βόλου (3-1). Μάλιστα, μεσολάβησε τόσο η τηλεδιάσκεψη με τον Ιβάν Σαββίδη που απείλησε θεούς και δαίμονες, αλλά και η… επίσκεψη των οπαδών στο προπονητικό κέντρο και η έντονη κριτική προς τους παίκτες, ώστε ο ΠΑΟΚ να μπορέσει να πάρει το πρώτο του τρίποντο μέσα στο 2021.

Από την άλλη οι «ερυθρόλευκοι» ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη χωρίς ακόμα να έχουν ήττα στο πρωτάθλημα και ουσιαστικά με διπλό απόψε θέτουν εκτός μάχης τον ΠΑΟΚ, καθώς αποκτά διαφορά που δύσκολα καλύπτεται ακόμα και μέσω των πλέι οφ.

Στα αγωνιστικά ο Πάμπλο Γκαρσία συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Γιαννούλη, αν και ο παίκτης δεν έχει ακόμα ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις στον δικέφαλο. Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Ντάγκλας Αουγκούστο, καθώς έχει ίωση. Παράλληλα, εκτός αποστολής έμειναν οι Τσόλακ και Εσίτι, ενώ έκπληξη προκαλεί η απόφαση του Γκαρσία να αφήσει εκτός και τον Μιχαηλίδη, συμπεριλαμβάνοντας αυτή τη φορά τον Βαρέλα στην αποστολή του «Δικεφάλου».

Από την άλλη πλευρά, ο Πέδρο Μαρτίνς δεν ανακοίνωσε την αποστολή και στο αεροπλάνο επιβιβάστηκαν όλοι οι διαθέσιμοι παίκτες. Δεδομένα δεν υπολογίζονται ο Χολέμπας και ο Μπρούμα που παρουσίασαν συμπτώματα ίωσης. Ο πρώτος ήταν εμπύρετος και δεν προπονήθηκε, ενώ ο δεύτερος είχε πονόλαιμο και επίσης δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα. Πάντως, όλοι οι παίκτες και το προπονητικό τιμ των πρωταθλητών υποβλήθηκαν σε τεστ για κορωνοϊό και όλα τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά. Κανονικά στη Θεσσαλονίκη ταξίδεψαν οι Μπουχαλάκης και Σα, με τον Πορτογάλο να επιστρέφει κάτω από τα δοκάρια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή