‘Ολα έτοιμα στο βόλεϊ για την επανεκκίνηση

‘Ολα έτοιμα στο βόλεϊ για την επανεκκίνηση

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με την ευχή να μην υπάρξει άλλη διακοπή επαναρχίζει αυτή την Παρασκευή (15/1) το πρωτάθλημα της Λίγκας του βόλεϊ. Παράγοντες και αθλητές γνωρίζουν πολύ καλά ότι η διοργάνωση πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 18 Απριλίου, διότι μετά τη… σκυτάλη θα πάρουν οι εθνικές ομάδες. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί και η επανέναρξη του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών.  

«Με ανακούφιση ακούσαμε την απόφαση για επανεκκίνηση του αθλήματός μας. Σίγουρα θα είναι μία δύσκολη επανεκκίνηση για τις ομάδες και τους αθλητές αλλά, όπως και πέρυσι, πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε και εφέτος. Φυσικά θα εφαρμοστούν όλα τα πρωτόκολλα, ενώ το θετικό είναι ότι ύστερα από τόσες ημέρες προπόνησης στο άθλημά μας δεν υπάρχει κάποιο κρούσμα COVID-19. Ευχόμαστε να ολοκληρωθεί χωρίς άλλη διακοπή διότι δεν επαρκεί ο χρόνος. Ως τελευταία ημερομηνία έχουμε από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία τη 18η Απριλίου. Η επανεκκίνηση της διοργάνωσης θα βοηθήσει τους αθλητές να βρουν την καθημερινότητά τους αλλά και τις εθνικές μας ομάδες για τις διεθνείς τους υποχρεώσεις», δήλωσε στην «Κ» ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος, προπονητής του Παναθηναϊκού και της Εθνικής.  

Η επανεκκίνηση θα πραγματοποιηθεί με την 3η αγωνιστική. Ο αγώνας που θα κάνει… ποδαρικό στη νέα χρονιά θα είναι το παιχνίδι του Φοίνικα Σύρου με τον Ολυμπιακό (15/1, 20.00, ΕΡΤ). Το υπόλοιπο πρόγραμμα: 16 Ιανουαρίου: 17.00: Παναθηναϊκός  – Μίλων, ΟΦΗ – Κηφισιά. 17 Ιανουαρίου: 18.00: Φίλιππος – ΠΑΟΚ. 

• Από την προσεχή Δευτέρα έως και τρεις ημέρες πριν από την επανέναρξη του αντίστοιχου πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί η μεταγραφική περίοδος των γυναικών. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή