Απέδρασε από το «Αλκαζάρ» ο Απόλλων – Πιο κοντά στον στόχο ο Αστέρας

Απέδρασε από το «Αλκαζάρ» ο Απόλλων – Πιο κοντά στον στόχο ο Αστέρας

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την 4η διαδοχική εκτός έδρας νίκη του πέτυχε ο Απόλλων Σμύρνης, ο οποίος επικράτησε στο «Αλκαζάρ» της ΑΕΛ με 1-0 για την 17η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Η ομάδα της Ριζούπολης επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα έπειτα από δύο σερί ήττες, φτάνοντας τους 18 βαθμούς, ενώ η από την άλλη η Λάρισα έμεινε προτελευταία και χωρίς νίκη στην έδρα της, όπου μετρά τέσσερις ήττες. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε στο 73ο λεπτό ο Τσιλούλης με πλασέ μέσα από την περιοχή.

ΑΕΛ (Γιάννης Τάτσης): Μπάγιτς, Μιχαήλ, Ζίζιτς (57΄ Γιουνές), Τσόσιτς, Φιλίπ, Νικολιάς, Σπαρβ (46΄ Μιλοσάβλιεβιτς), Κολομπίνο, Μπέρτος (77΄ Τρούγιτς), Πινακάς, Ντουρμισάι

Απόλλων (Γιώργος Παράσχος): Βέρχουλστ, Μπαξεβανίδης, Ντομίνγκεθ, Λιγσάρας, Μπρούτσιτς, Κολ, Λαγός (62΄ Κιτόκο), Μαρκ Φερνάντεθ (89΄ Χουχούμης), Μουνιέ (76΄ Βιτλής), Τσιλούλης, Ντάουντα (89΄ Τσαμπούρης)

Πιο κοντά στον στόχο ο Αστέρας

Ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο του που είναι η συμμετοχή του στα πλέι οφ, έκανε ο Αστέρας. Στο χιονισμένο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» η ομάδα της Τρίπολης επικράτησε με 2-0 του Παναιτωλικού και έφτασε τους 24 βαθμούς, έναν πίσω από τον 5ο της βαθμολογίας Παναθηναϊκό. Από την άλλη η ομάδα του Αγρινίου που ήταν ακίνδυνη επιθετικά, παρέμεινε χωρίς νίκη εκτός έδρας.

Ο Αστέρας άνοιξε το σκορ μόλις στο 7ο λεπτό με σουτ του Μουνάφο, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 69ο λεπτό ο Λ.Φερνάντεθ, επίσης με σουτ μέσα από την περιοχή.  

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Κώτσιρας, Σουάρεθ, Καστάνιο, Άλβαρεθ, Βαλιέντε, Μουνάφο (77΄ Μπελόκ), Σίτο (61΄ Καπίγια), Ριέρα (61΄ Λουίς Φερνάντεθ), Κρέσπι (89΄ Αλί Μπαμπά), Μπαράλες.

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κνετ, Λιάβας, Κωνσταντόπουλος (82΄ Τζανακάκης), Μαλής, Ντάλσιο, Αρσούρα (63΄ Τσιγγάρας), Ταχάρ (82΄ Γιάκολις), Μανθάτης (68΄ Αριγίμπι), Μάζουρεκ, Ντίας, Βέργος (63΄ Ματσόλα).

Super League 17η αγωνιστική

Σάββατο 16 Ιανουαρίου

  • Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός 2-0
  • Λάρισα – Απόλλων Σμύρνης 0-1

Κυριακή 17 Ιανουαρίου

  • 15.00: Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα
  • 17.15: Βόλος – Λαμία
  • 17.15: ΟΦΗ – ΠΑΟΚ
  • 19.30: Άρης – Παναθηναϊκός
  • 21.30: ΑΕΚ – Ατρόμητος

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή