Μεγάλα ματς και απώλειες στη Σούπερ Λιγκ 2

Μεγάλα ματς και απώλειες στη Σούπερ Λιγκ 2

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οσοι κάνουν λόγο για το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών, τους δικαιώνει με το «καλημέρα» η Σούπερ Λιγκ 2. 

Στη χθεσινή 2η αγωνιστική, καμία ομάδα δεν διπλασίασε τις νίκες της, με τα παιχνίδια σε Ξάνθη και Λιβαδειά να ξεχωρίζουν.

Η ακριτική ομάδα με γκολ του Καπνίδη στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων έκαμψε την αντίσταση του Ιωνικού, που κατήγγειλε κλίμα τρομοκρατίας και την παρουσία υπεράριθμων οπαδών των γηπεδούχων στο γήπεδο, με την ανοχή της αστυνομίας.   

Τα Χανιά του Αλέκου Βοσνιάδη προηγήθηκαν με τον Μπραμπίγια στο 27΄ στη Λιβαδειά, είχαν χαμένο πέναλτι με τον Διαμαντόπουλο στο 36΄, ωστόσο οι Βοιωτοί πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας με τον Λιάγκα στο 77΄. 

Τα Τρίκαλα με γκολ του Σταματή στο 52΄ επικράτησαν του Απόλλωνα Λάρισας με 1-0, ενώ η Παναχαϊκή αν και προηγήθηκε (9΄ Μπάτροβιτς), δεν τα κατάφερε απέναντι στον Διαγόρα, που ισοφάρισε με τον Ντοριβάλ στο 34΄.

Ο.Φ. Ιεράπετρας και Α.Ε. Καραϊσκάκης αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2.  Και τα τέσσερα γκολ σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα: Ξάνθη – Ιωνικός 1-0, Λεβαδειακός- Χανιά 1-1, Τρίκαλα-Απόλλων Λ. 1-0, Διαγόρας – Παναχαϊκή 1-1, Ο.Φ. Ιεράπετρας – Α.Ε. Καραϊσκάκης 2-2, Δόξα Δράμας – Εργοτέλης (αναβλήθηκε). 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Ξάνθη 4 (2 αγ.), Λεβαδειακός 4 (2), Τρίκαλα 4 (2), Ιωνικός 3 (2), Ο.Φ. Ιεράπετρας 2 (2), Διαγόρας 2 (2), Παναχαϊκή 2 (2), Χανιά 1 (1), Απόλλων Λαρ. 1 (2), Α.Ε. Καραϊσκάκης 1 (2), Δόξα Δρ. 0 (0), Εργοτέλης 0 (1).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή