Και τώρα οι δυο τους…

1' 57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ως μία από τις πιο ενδιαφέρουσες αγωνιστικές του φετινού πρωταθλήματος μπορεί να χαρακτηριστεί η 18η που διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς περιλαμβάνει αναμετρήσεις που τα αποτελέσματά τους μπορούν να καθορίσουν την πορεία των ομάδων, τόσο στις πρώτες θέσεις όσο και την ουρά του βαθμολογικού πίνακα.

Σίγουρα η αναμέτρηση που δεσπόζει είναι αυτή της Τούμπας, όπου ο ΠΑΟΚ υποδέχεται αύριο την ΑΕΚ. Η Ενωση που είναι μόνη της στη 2η θέση, μετρά με τον Χιμένεθ στον πάγκο τέσσερις σερί νίκες στο πρωτάθλημα και μία στο Κύπελλο και όπως είναι φυσικό ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη στην καλύτερη φετινή στιγμή της. 

Σε ανάλογο φεγγάρι, πάντως, βρίσκεται και ο ΠΑΟΚ που ακολουθεί στην 3η θέση με έναν βαθμό διαφορά. Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία ανέκτησε την ψυχολογία της μετά την ισοπαλία, αλλά κυρίως την καλή εμφάνιση στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ίδιο γήπεδο και με νίκη περνά δεύτερος, ενώ ακολουθεί νέο ντέρμπι με τους «ερυθρόλευκους» στο Φάληρο την ερχόμενη Τετάρτη μάλιστα.
Το πρόγραμμα ανοίγει σήμερα στην Τρίπολη, όπου ο Αστέρας ο οποίος «πατά» στην 6άδα περιμένει την ΑΕΛ που σε κάθε ματς είναι πλέον με την πλάτη στον τοίχο. 

Λίγο αργότερα στη Ριζούπολη, ο εξαιρετικός φέτος Απόλλων υποδέχεται τον Αρη που ταξίδεψε στην Αθήνα μετρώντας δύο σερί εντός έδρας ήττες από ΑΕΚ και Παναθηναϊκό. 

Τέλος το βράδυ, οι «πράσινοι», που μετρούν τρεις σερί νίκες, υποδέχονται τον ΟΦΗ, ο οποίος στα τελευταία ματς δεν έχει παρουσιάσει καλό αγωνιστικό πρόσωπο.  

Την Κυριακή, ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός δοκιμάζεται το Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο που πάντα του βάζει δύσκολα στα εντός έδρας παιχνίδια, ενώ στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός υποδέχεται την ουραγό Λαμία και θέλει το τρίποντο για να αυξήσει την απόσταση από τις δύο τελευταίες θέσεις. Την ίδια ώρα ο ΠΑΣ φιλοξενεί τον Βόλο, με τους γηπεδούχους να αγνοούν τη νίκη στα τελευταία επτά ματς για το πρωτάθλημα.

Το πρόγραμμα: Σάββατο: Αστέρας – ΑΕΛ (15.00), Απόλλων – Αρης (17.15), Παναθηναϊκός – ΟΦΗ (19.30). Κυριακή: Ατρόμητος – Ολυμπιακός (15.00), Παναιτωλικός – Λαμία (17.15), ΠΑΣ Γιάννινα – Βόλος (17.15), ΠΑΟΚ – ΑΕΚ (19.30).

Η βαθμολογία: 1. Ολυμπιακός (17) 45, 2. ΑΕΚ (17) 36, 3. ΠΑΟΚ (17) 35, 4. Αρης (17) 33, 5. Παναθηναϊκός (17) 28, 6. Αστέρας Τρίπ. (17) 24, 7. Ατρόμητος (17) 21, 8. Βόλος (17) 20, 9. ΟΦΗ (17) 19, 10. Απόλλων (16) 18, 11. ΠΑΣ Γιάννινα (17) 15, 12. Παναιτωλικός (17) 11, 13. ΑΕΛ (16) 8, 14. Λαμία (15) 6.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή