Ο Αρης… επέστρεψε, επιστρέφει και ο Μήτρογλου

Ο Αρης… επέστρεψε, επιστρέφει και ο Μήτρογλου

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τους τρεις βαθμούς απέδρασε ο Αρης από την Ριζούπολη, επικρατώντας 1-0 του Απόλλωνα και επιστρέφοντας στις νίκες ύστερα από δυο ανεπιτυχή αποτελέσματα με ΠΑΣ Γιάννινα και Παναθηναϊκό.

Το γκολ για την ομάδα του Ακη Μάντζιου που πέρασε στην 3η θέση με 36 βαθμούς, πέτυχε ο 25χρονος Κύπριος αμυντικός Νικόλας Ιωάννου που αποκτήθηκε την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, δανεικός από τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Παράλληλα, όλα δείχνουν πως ο Αρης θα επαναπατρίσει τον Κώστα Μήτρογλου στην Ελλάδα ύστερα από 5,5 χρόνια καθώς πριν την έναρξη του αγώνα, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Θεόδωρος Καρυπίδης έκανε ανάρτηση στο instagram, με τον ποδοσφαιριστή να είναι ντυμένος στα κίτρινα, γράφοντας χαρακτηριστικά πως η συμφωνία είναι τελειωμένη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο 33χρονος επιθετικός έμεινε ελεύθερος από την Μαρσέιγ και την Δευτέρα (25/1) θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Αρη. 

Στο «Γεώργιος Καμάρας», οι φιλοξενούμενοι επέβαλαν πλήρως τον ρυθμό τους στο πρώτο ημίχρονο. Μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και στο 18΄ προηγήθηκαν με κοντινή προβολή του Ιωάννου μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Βέρχουλστ και κόντρες των Μαντσίνι και Μπερτόλιο. Στο αμέσως επόμενο λεπτό θα μπορούσε να είχε γίνει το 0-2 αλλά ο Βέρχουλστ έδιωξε εντυπωσιακά το δυνατό σουτ του Μπρούνο Γκάμα ενώ η πρώτη καλή στιγμή των γηπεδούχων έγινε στο 30΄με τον Φερνάντεθ ο οποίος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Σιαμπάνη που έδιωξε με τα πόδια. Στο 31΄ο Βέρχουλστ είπε πάλι «όχι» αυτή τη φορά στον Μαντσίνι, γλυτώνοντας την ομάδα του. 

Στο Β΄ημίχρονο, ο Αρης κατέβασε φυσιολογικά ταχύτητα, αλλά και πάλι, ο Απόλλων παρά το γεγονός πως κέρδισε μάχες στον χώρο της μεσαίας γραμμής, δεν μπόρεσε να βρει επιθετικούς διεξόδους. Τα λάθη ήταν πολλά και για τις δυο ομάδες ενώ το παιχνίδι κύλησε χωρίς να υπάρξει κάποια σημαντική ευκαιρία πλην αυτής του 84΄, όπου ο Ντάουντα θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει αλλά αστόχησε σε κεφαλιά από πλεονεκτική θέση. 

Απόλλων Σμ.: Βέρχουλστ, Μπαξεβανίδης, Μπρούσιτς, Ντομίνγκες, Κάλισιρ, Φατιόν (69΄Κιτοκό), Κολ, Τσιλούλης, Φερναντέθ (84΄Βάρκας), Μπεντινέλι (69΄Μουνιέ), Ντάουντα.

Αρης: Σιαμπάνης, Σούντγκρεν, Ιωάννου (86΄Λόπεθ), Δεληζήσης, Ρόουζ, Σάσα, Τζέγκο, Σίλβα (63΄Κάτσε), Γκάμα (73΄Μάνος), Μπερτόγλιο (73΄Γκαρσία), Μαντσίνι (86΄Σάκιτς).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή