ΠΑΟ για τετράδα με…4Χ4

1' 45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένα γκολ σπάνιας ομορφιάς στο φινάλε του αγώνα με τον ΟΦΗ, «κλείδωσε» την τέταρτη σερί νίκη του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα. Μια νίκη με 2-0 , που του χαρίζει αυτοπεποίθηση ενόψει της συνέχειας και αναμφίβολα αφήνει υποσχέσεις πως μπορεί να παλέψει επί ίσοις όροις με τον κύριο ανταγωνιστή του Αρη για μια θέση στην τετράδα. .

Το ρολόϊ σημάδευε το 86ο λεπτό κι ενώ οι Κρητικοί πίεζαν για την ισοφάριση, ο Αλεξανδρόπουλος με μια μαγική ενέργεια πέρασε τρεις αντιπάλους και με τακουνάκι-πάσα γύρισε στον Καμπετσή που από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.  

Οι παίκτες του Μπόλονι δεν έθελξαν με την απόδοση τους αλλά ήταν αποτελεσματικοί και πήραν σε ένα ακόμη ματς αυτό που ήθελαν, κάνοντας πορεία πρωταθλητισμού το τελευταίο διάστημα. Χαρακτηριστικό είναι άλλωστε και το γεγονός πως το συγκεκριμένο ήταν το πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι της ομάδας που κρατά το μηδέν παθητικό στην ομάδα.  

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε το ματς με την 11αδα που πήρε τη νίκη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την προηγούμενη αγωνιστική.  

Με τον Καμπετσή στο 17΄απείλησε για πρώτη φορά την άμυνα του ΟΦΗ και στο 32΄ άνοιξε το σκορ, όταν ο Εμμανουηλίδης σέντραρε και ο αφύλακτος Σένκεφελντ με ωραία κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βάτερμαν. Στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Σαρντινέρο βγήκε τετ α τετ με τον Διούδη αλλά το γκολ που πέτυχε ακυρώθηκε ως οφσάιντ μετά την χρήση VAR. Μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, οι φιλοξενούμενοι πίεσαν αλλά χωρίς αποτέλεσμα. 

Στην επανάληψη, ο ΟΦΗ είχε την κατοχή στο μεγαλύτερο μέρος του 45λεπτου, ο Παναθηναϊκός είχε εμφανές πρόβλημα στα χαφ αλλά και την πιο μεγάλη φάση στο 79΄, όταν το δυνατό σουτ που έκανε ο Αϊτόρ, κατέληξε αρχικά στο δεξί δοκάρι και εν συνεχεία άουτ. 

Οι παίκτες του Γιώργου Σίμου πριν το δοκάρι του Αϊτόρ, έχασαν καλή ευκαιρία με το σουτ του Στάϊκου που έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και στο 82΄με κεφαλιά του Διαμαντή την οποία απέκρουσε δύσκολα ο Διούδης. 

Παναθηναϊκός: Διούδης, Μολό, Πούγγουρας, Σένεκφελντ Χουάνκαρ, Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος, Μαουρίσιo (75΄Βιγιαφάνιες), Εμμανουηλίδης (69΄Αϊτόρ), Ιωαννίδης (69΄Μακέντα), Καμπετσής (90΄Χατζηθεοδωρίδης).

ΟΦΗ: Βάτερμαν, Διαμαντής Γιαννούλης (85΄Ντε Γκούζμαν) Σελίμοβιτς,,  Ουές, Στάικος, Βαφέας (61΄Τσιλιανίδης), Κοροβέσης, Νέιρα, Στάρτζεον (72΄Γρίβας), Σαρντινέρο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή