Κερδισμένος ο Λεβαδειακός στην Σούπερ Λιγκ 2

Κερδισμένος ο Λεβαδειακός στην Σούπερ Λιγκ 2

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Λεβαδειακός ήταν ο μεγάλος κερδισμένος της 3ης αγωνιστικής στην Σούπερ Λιγκ 2. Οι Βοιωτοί πήραν τρεις πολύτιμους βαθμούς, επικρατώντας 1-0 στο Παγκρήτιο Στάδιο του  Εργοτέλη και πέρασαν μόνοι στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το γκολ για τους νικητές πέτυχε στο 79΄ ο Πολέτο με σουτ. Οι Ηρακλειώτες έχασαν μεγάλη ευκαιρία στις καθυστερήσεις να ισοφαρίσουν σε κεφαλιά του Μανουσάκη που βρήκε το δοκάρι. 

Ο Ιωνικός δεν τα κατάφερε στη Νεάπολη μένοντας στο 1-1 με τα Τρίκαλα, τα οποία προηγήθηκαν στο σκορ στο 55΄, με σουτ του Σκόνδρα.

Στο 90΄ο Πλατέλλας κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Κάστρο ισοφαρίζοντας.

Η Παναχαϊκή δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερες δυσκολίες απέναντι στον ΟΦΙεράπετρας τον οποίο νίκησε με 2-0 ( 57΄πεν. Αραβίδης, 82΄Μπάτροβιτς) ενώ η ΑΕ Καραϊσκάκης υποχρέωσε τα Χανιά στην δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία τους (1-1). Το γκολ για τους Αρτινούς, πέτυχε στο 7΄με πέναλτι ο Λόβριτς ενώ ο Διαμαντόπουλος στο 51΄διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.  

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής: Απόλλων Λάρισας- Διαγόρας Ρόδου 0-1, ΑΕ Καραϊσκάκης – Χανιά 1-1, Παναχαϊκή – ΟΦΙεράπετρας 2-0, Ιωνικός – Τρίκαλα 1-1, Εργοτέλης – Λεβαδειακός 0-1, Ξάνθη – Δόξα Δράμας (αναβλήθηκε).

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Λεβαδειακός 7 (3αγ.), Τρίκαλα 5 (3), Διαγόρας Ρ. 5 (3), Παναχαϊκή 5 (3), Ξάνθη 4 (2), Ιωνικός 4 (3), Χανιά 2 (2), ΟΦΙεράπετρας 2 (3), ΑΕ Καραϊσκάκης 2 (3), Απόλλων Λαρ. 1 (2), Δόξα Δρ. 0 (0), Εργοτέλης 0 (2).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή