«Διαβολοβδομάδα» ξανά και ο πήχυς ακόμη πιο ψηλά

«Διαβολοβδομάδα» ξανά και ο πήχυς ακόμη πιο ψηλά

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την ήττα από τη Ζαλγκίρις και κυρίως τον τρόπο με τον οποίο αυτή ήρθε, θα επιδιώξει σήμερα να «σβήσει» ο Ολυμπιακός στο πρώτο από τα δύο πολύ δύσκολα παιχίδια του, στη «διαβολοβδομάδα» της Ευρωλίγκας. 

Κόντρα στην Αρμάνι (21.45) οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να πάρουν τη νίκη προκειμένου να… ρεφάρουν την ήττα από τους Λιθουανούς και να τονωθούν ενόψει του παιχνιδιού που ακολουθεί την Πέμπτη με την Μπαρτσελόνα.  Δύο παιχνίδια, άκρως σημαντικά, για τον στόχο της εισόδου στα πλέι οφ.

Η ομάδα του Μπαρτζώκα έχει δείξει μέχρι στιγμής στη διοργάνωση πως αντιμετωπίζει σοβαρά τους θεωρητικά δύσκολους αντιπάλους και παρουσιάζεται συγκεντρωμένη έπειτα από ήττες-σοκ.   

«Θα προσπαθήσουμε να μείνουμε στο παιχνίδι και να το διεκδικήσουμε ώς το τέλος. Θέλουμε να κάνουμε καλή εμφάνιση, κυρίως αμυντικά, απέναντι σε μια ομάδα με φοβερό επιθετικό ταλέντο», ανέφερε ο τεχνικός των Πειραιωτών, που δεν δίστασε να χαρακτηρίσει «επώδυνη» την ήττα με τη Ζαλγκίρις. Ο Λαρεντζάκης ξεπέρασε τον τραυματισμό στη μέση και ακολούθησε την αποστολή, σε αντίθεση με τον Παπανικολάου που παραμένει εκτός δράσης.

Η Αρμάνι που μετράει τέσσερις σερί νίκες, «τρέχοντας» ρεκόρ 13-7, δυσκολεύτηκε την Κυριακή απέναντι στην Τρεβίζο για το ιταλικό πρωτάθλημα αλλά νίκησε με 82-77. Ο Ετόρε Μεσίνα θα έχει στη διάθεσή του τον Μίτσοφ, που ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό στη μέση και τους Λε Ντέι, Χάινς και Πάντερ, που στο παρελθόν έχουν φορέσει τα «ερυθρόλευκα» και είναι εκ των πρωταγωνιστών της φετινής πορείας των Μιλανέζων. 

Ο Ιταλός κόουτς έκανε ειδική μνεία στους Σλούκα και Σπανούλη, χαρακτηρίζοντας τον Ολυμπιακό σπουδαία ομάδα, γεμάτη αθλητικότητα και βάθος πάγκου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή