Mεγάλη νίκη Αστέρα στο Ηράκλειο με 1-0

Mεγάλη νίκη Αστέρα στο Ηράκλειο με 1-0

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κινούμενος στον αστερισμό του Κώστα Μήτρογλου που υπέγραψε χθες το νέο του συμβόλαιο για τον επόμενο 1,5 χρόνο, ο Αρης επικράτησε της ΑΕΛ με 1-0, περνώντας –έστω και προσωρινά– στη δεύτερη θέση. Λίγο νωρίτερα, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 19ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ 1, ένας άλλος… Αστέρας, αυτός της Τρίπολης, πήρε στο Ηράκλειο απέναντι στον ΟΦΗ μεγάλη νίκη με το ίδιο σκορ, που τον εδραίωσε για τα καλά στην 6η θέση. Οι «κίτρινοι» δεν εντυπωσίασαν απέναντι στην ομάδα του Τζιανλούκα Φέστα και το γκολ του Ροζ στο 30΄ με κεφαλιά, τους ήταν αρκετό. Τέσσερα λεπτά αργότερα, μια μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Σάσα, του οποίου το πλασέ έφυγε ελάχιστα άουτ, θα μπορούσε να αλλάξει τα δεδομένα. Στο β΄ ημίχρονο ένα γκολ του Μάνου στο 55΄ με προβολή ακυρώθηκε ως οφσάιντ μετά τη χρήση VAR.

ΑΡΗΣ: Σιαμπάνης, Σούντγκρεν (69΄ Σάκιτς), Ρoζ, Δεληζήσης, Ιωάννου, Σάσα, Τζέγκο (69΄ Ματίγια), Μπερτόγλιο (88΄ Κάτσε), Γκάμα (69΄ Σίλβα), Ματέο, Μαντσίνι (19΄ λ. τρ. Μάνος).
ΑΕΛ: Μπάγιτς, Καρανίκας (90΄ Νούνιτς), Μιχαήλ, Σπαρβ (46΄ Μιλοσάβλιεβιτς), Ντουρμισάι, Τσόσιτς, Ζίζιτς, Πινακάς (83΄ Γλυνός), Κολομπίνο, Νικολιάς, Τρούγιτς (65΄ Ακούνια).

Ο Αστέρας Τρίπολης απέδειξε στο Ηράκλειο πως μπορεί να τα καταφέρει και χωρίς τον Χερόνιμο Μπαράλες. Το «βαρύ πυροβολικό» των Αρκάδων έλειπε λόγω τιμωρίας, ωστόσο ο 19χρονος Παναγιώτης Τζίμας με το πρώτο του επαγγελματικό γκολ, τον αντικατέστησε επάξια. Μόλις στο 15΄, μετά το σουτ του Φερνάντεθ που απέκρουσε ασταθώς ο Βάτερμαν, ο νεαρός μεσοεπιθετικός με προβολή πέτυχε το τέρμα που έμελλε να σημαδέψει το ματς, παρά το γεγονός πως ο ΟΦΗ είχε την καθολική υπεροχή έως το 90΄ και αρκετές τελικές προσπάθειες. Πιο σημαντικές, το δυνατό σουτ του Στάικου στο 36΄που τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι αλλά και αυτή του 75΄ στην απόκρουση του Τσιφτσή μετά το κοντινό σουτ του Τσιλιανίδη.

ΟΦΗ:  Βάτερμαν, Ουές (82΄ Γρίβας), Βούρος, Διαμαντής, Γιαννούλης, Κοροβέσης (82΄ Σολίς), Μεγιάδο (74΄ Ντε Γκουζμάν), Νέιρα, Στάικος (53΄ Τσιλιανίδης), Στάρτζεον, Σαρδινέρο.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Τσιφτσής, Γκαρσία, Καστάνο, Σουάρεθ, Τασουλής (84΄ Αλβαρες), Μουνάφο (57΄ Καπίγια), Μπελόκ, Σίτο (77΄ Χριστόπουλος), Λέο Τιλίκα (46΄ Κρέσπι), Τζίμας (57΄ Ριέρα), Φερνάντεθ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή