Τελευταίο χαρτί για τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη

Τελευταίο χαρτί για τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη

1' 44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λίγες μέρες μετά τον εξ αναβολής αγώνα στην Τούμπα, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα βρεθούν ξανά απόψε αντιμέτωποι στο Καραϊσκάκη, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται ήδη στο +12 από τον «Δικέφαλο» και είναι δεδομένο ότι σε περίπτωση νίκης θα θέσουν τον αντίπαλό τους οριστικά νοκ άουτ από τη διεκδίκηση του τίτλου, ενώ από την άλλη ο ΠΑΟΚ αναζητεί το πρώτο του τρίποντο σε ντέρμπι, έπειτα από τις δύο εντός έδρας ισοπαλίες με τον Ολυμπιακό, αλλά και την ΑΕΚ, προκειμένου να κρατήσει την επαφή του με την κορυφή.

Για τους γηπεδούχους, ο Πέδρο Μαρτίνς άφησε εκ νέου εκτός αποστολής τον Ντρέγκερ, ενώ αντίθετα συμπεριλήφθηκε σε αυτή ο Ανδρούτσος. Επίσης την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα πραγματοποίησε ο Παπασταθόπουλος, που όμως δεν είναι μεταξύ των 24 παικτών που επέλεξε ο Πορτογάλος τεχνικός. Οσον αφορά την 11άδα, εφόσον επιλεγεί το 4-3-3, τότε τον πρώτο λόγο έχουν οι Σα, Ραφίνια, Μπα, Σεμέδο, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Μπρούμα και Ελ Αραμπί. Εάν ο Μαρτίνς πάει στο 4-2-3-1, τότε θα είναι επιτελικός ο Φορτούνης και οι Μπρούμα με Βρουσάι ή Μασούρας στα δύο άκρα της επίθεσης.

Από την άλλη, ο Πάμπλο Γκαρσία δεν μπορεί να υπολογίζει στον Κρέσπο, ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που έχει στον τετρακέφαλο. Ετσι, τη θέση του στην ενδεκάδα  θα πάρει ο Βαρέλα. Οσον αφορά τις μεταγραφές, ο Καγκάβα έφτασε χθες στη Θεσσαλονίκη, με ιδιωτική πτήση από τη Σαραγόσα, ώστε να ολοκληρωθεί και τυπικά η συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ, υπογράφοντας συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2022. Επίσης το κενό που άφησε ο Γιαννούλης στο αριστερό άκρο της άμυνας θα καλυφθεί, όπως όλα δείχνουν, από τον Αμπντούλ Ραχμάν Μπαμπά, ο οποίος θα αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού από την Τσέλσι. Ο 26χρονος Γκανέζος μετακόμισε στο Λονδίνο το 2015 από την Αουγκσμπουργκ έναντι 26 εκατ. ευρώ, όμως δεν κατάφερε να κάνει… απόσβεση των χρημάτων που έδωσε για αυτόν Τσέλσι, καθώς μεταξύ άλλων ταλαιπωρήθηκε και από σοβαρούς τραυματισμούς στο γόνατο. Δόθηκε δανεικός στη Σάλκε, στη Ρεμς και στη Μαγιόρκα και πλέον ψάχνει στον ΠΑΟΚ μια νέα αρχή στην καριέρα του.  

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή