Ώρα Κυπέλλου με τις ρεβάνς

2' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τρεις αγώνες ρεβάνς διεξάγονται σήμερα για την 1η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, με το ενδιαφέρον πάντως να επικεντρώνεται μόνο σε ένα από τα γήπεδα, καθώς στα άλλα δύο η υπόθεση πρόκριση έχει κριθεί.

Συγκεκριμένα, το μοναδικό από τα σημερινά ζευγάρια που έχει ακόμα «ανοιχτούς λογαριασμούς» είναι αυτό που θα αναμετρηθεί στο Περιστέρι, όπου ο Ατρόμητος υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τις δύο ομάδες να έχουν αναδειχθεί στο πρώτο ματς στους «Ζωσιμάδες» ισόπαλες 2-2. Αποτέλεσμα που δίνει στον Ατρόμητο ένα μικρό προβάδισμα, καθώς προκρίνεται εκτός από τη νίκη και με ισοπαλία 0-0 και 1-1. Από την άλλη, ο ΠΑΣ θέλει εκτός από τη νίκη, οποιοδήποτε ισόπαλο αποτέλεσμα από το 3-3 και πάνω.  

Από κει και πέρα τόσο για τον Ολυμπιακό όσο και για το ΠΑΟΚ οι αποψινές ρεβάνς έχουν περισσότερο διαδικαστικό χαρακτήρα. Οι «ερυθρόλευκοι» στο πρώτο ματς είχαν επικρατήσει στο Αγρίνιο του Παναιτωλικού με 3-0, ενώ ο «Δικέφαλος» ταξίδεψε στη Λάρισα για τη ρεβάνς με την ΑΕΛ, έχοντας ως «προίκα» το 5-0 του πρώτου αγώνα στην Τούμπα, κάτι που σημαίνει ότι και οι δύο έχουν κλείσει θέση για την 8άδα της διοργάνωσης.

Στα μεταγραφικά, οριστικά παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί ο Ραφίνια, επιβεβαιώνοντας έτσι τα σενάρια των τελευταίων ημερών. Ο έμπειρος Βραζιλιάνος μπακ θα συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της πατρίδας του, καθώς δεν κατάφερε να «δέσει» στο λιμάνι, παρά το γεγονός ότι είχε ένα από τα πιο υψηλά συμβόλαια. Επίσης δανεικός στην Ρασίνγκ Κλουμπ δόθηκε ο Λοβέρα, ενώ δανεικός στη Φαμαλικάο μέχρι το τέλος της σεζόν θα παίξει ο Πέπε.

Στον ΠΑΟΚ στην αποστολή για το παιχνίδι με την ΑΕΛ βρίσκεται ο Καγκάβα και δεν αποκλείεται ο Ιάπωνας μεσοεπιθετικός να πάρει χρόνο συμμετοχής. Από κει και πέρα δημοσιεύματα στο Βέλγιο ανέφεραν ότι η Κλαμπ Μπριζ θα επανέλθει το καλοκαίρι για τον Χρήστο Τζόλη, καθώς ο «Δικέφαλος» ήταν αρνητικός στην παραχώρησή του την παρούσα χρονική στιγμή, παρά τις συνεχείς «ενοχλήσεις» του βελγικού συλλόγου. Τέλος, στην Αργεντινή επιστρέφει –έπειτα από 3,5 χρόνια στον ΠΑΟΚ– ο Ρέι, καθώς συμφώνησε με τη Χιμνάσια Λα Πλάτα. Ο 29χρονος γκολκίπερ, ούτως ή άλλως δεν υπολογιζόταν, με αποτέλεσμα πριν ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του να μείνει ελεύθερος για να υπογράψει στην ομάδα που επιθυμεί.

Το πρόγραμμα του Κυπέλλου: Σήμερα: 15.00 Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα, 17.15 Ολυμπιακός – Παναιτωλικός, 19.30 ΑΕΛ – ΠΑΟΚ. Αύριο: 15.00 ΟΦΗ – Βόλος, 17.15 Αστέρας Τρίπολης – Αρης, 19.30 Απόλλων – ΑΕΚ. Χωρίς αγώνα στους «8» έχουν περάσει ο Παναθηναϊκός και η Λαμία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή