Ο Ολυμπιακός έσπασε το σερί του ΠΑΟ με νίκη 3-0

Ο Ολυμπιακός έσπασε το σερί του ΠΑΟ με νίκη 3-0

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ολυμπιακός ήταν ο νικητής στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς για την Α1 ανδρών. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν του Παναθηναϊκού στο «Μελίνα Μερκούρη» με 3-0 (30-28, 25-17, 25-15), για την 7η αγωνιστική. Ηταν η δεύτερη εφετινή ήττα για τον Παναθηναϊκό, ενώ ο Ολυμπιακός έχει μία ήττα και έσπασε το αρνητικό σερί των πέντε ηττών από τους «πράσινους».  Με την αναμέτρηση αυτή ολοκληρώθηκε τυπικά ο πρώτος γύρος της Λίγκας του βόλεϊ. Ουσιαστικά, όμως, θα ολοκληρωθεί όταν διεξαχθούν και οι τρεις αγώνες που έχουν αναβληθεί. Σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης πλην του 1ου σετ, οι «ερυθρόλευκοι» ήταν οι απόλυτοι πρωταγωνιστές. Με πρωταγωνιστή τον Κρίστιαν Φρομ δεν άφησαν ιδιαίτερα περιθώρια στους αντιπάλους τους. Με αυτή τη νίκη ο Ολυμπιακός ισοβαθμεί με τον Φοίνικα στην πρώτη θέση (19 βαθμοί), ενώ οι πρωταθλητές έχουν 14 βαθμούς. 

Στην άλλη σημερινή αναμέτρηση για την 7η αγωνιστική, ο Φίλιππος νίκησε τον Μίλωνα με 3-2 (22-25, 25-20, 25-18, 24-26, 15-10). Για την ομάδα του Φιλίππου ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη και η πρώτη στην έδρα του. Στον πίνακα της βαθμολογίας, ο Φίλιππος ισοβαθμεί με τον ΠΑΟΚ (επτά βαθμοί), αλλά ο «Δικέφαλος» έχει δύο αγώνες λιγότερους. Ο Μίλων ανέβηκε στους 5 βαθμούς. 

• Με τρεις αθλήτριες ενίσχυσε την ομάδα του ο Ολυμπιακός προκειμένου να αντικαταστήσει τις πέντε βολεϊμπολίστριες που έφυγαν κατά τη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος. Πρόκειται για τις ακραίες Μαρία Νομικού και Νάσια Φακοπουλίδου και την πασαδόρο Πηνελόπη Παπαστεργίου. Η Μαρία Νομικού θα φορέσει τα ερυθρόλευκα ύστερα από δύο χρόνια. Η ΑΕΚ ενισχύθηκε με τη Ρόζα Αρμάου. Αύριο αναμένεται να υπάρξει επανέναρξη του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών. 

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής: Α΄ όμιλος: 18.00: Λαμία – Αρης, Μαρκόπουλο – Παναθηναϊκός, 19.00: Θήρα – Αμαζόνες. Β΄ όμιλος: 18.00: Ολυμπιακός – Πανναξιακός, Θέτις – Αίας, ΠΑΟΚ – ΑΕΚ. 

Ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Γιώργος Καραμπέτσος, μετέφερε στον ΓΓΑ Γιώργο Μαυρωτά το αίτημα 24 ομάδων των Pre League ανδρών – γυναικών για επανέναρξη των προπονήσεων στις 15 Φεβρουαρίου, ώστε τα πρωταθλήματα να αρχίσουν το αργότερο μέχρι τις 20 Μαρτίου.  

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή