Στον κλοιό της COVID-19 ο Παναθηναϊκός

Στον κλοιό της COVID-19 ο Παναθηναϊκός

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο κορωνοϊός,που έχει πλήξει καίρια φέτος τόσο τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις όσο και την ελληνική Basket League, «χτύπησε» και τη διοργάνωση του Kυπέλλου Ελλάδας. Τα τρία νέα κρούσματα της COVID-19, που προέκυψαν χθες στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού, είχαν ως αποτέλεσμα την αναβολή της προγραμματισμένης για αύριο αναμέτρησης με το Περιστέρι για την προημιτελική φάση. 

Σε συνδυασμό με τα άλλα τέσσερα, που είχαν βρεθεί την προηγούμενη εβδομάδα και οδήγησαν σε ματαίωση τον αγώνα πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ, έκαναν αδύνατη τη διεξαγωγή του παιχνιδιού, με την ΚΑΕ να γνωστοποιεί πως όλη η ομάδα βρίσκεται σε αυξημένη ενεργητική επιτήρηση λόγω των επτά συνολικά κρουσμάτων. Οι «πράσινοι», λίγη ώρα πριν από την εξέλιξη αυτή, είχαν ανακοινώσει την απόκτηση του 28χρονου γκαρντ (1,96 μ.) Τι Τζέι Μπρέι ώς το καλοκαίρι του 2022, ενώ το Περιστέρι την πρόσληψη του Σωτήρη Μανωλόπουλου στη θέση του Αργύρη Πεδουλάκη.

Οι υπόλοιποι τρεις νοκ άουτ προημιτελικοί του θεσμού, αρχής γενομένης από τον αποψινό (20.00) ανάμεσα στον Κολοσσό και τον Προμηθέα στη Ρόδο (τους Πατρινούς θα ενισχύσει και ο νεοαποκτηθείς 27χρονος φόργουορντ Κουίνσι Φορντ), θα διεξαχθούν κανονικά. Αύριο θα αγωνιστούν Ηρακλής – ΠΑΟΚ και Λαύριο – ΑΕΚ. Αγνωστο είναι πότε θα βρεθεί ημερομηνία για το αναβληθέν ματς, αλλά και για τον δεύτερο ημιτελικό (νικητής ΠΑΟ – Περιστέρι, νικητής Λαύριο – ΑΕΚ). Ο άλλος ημιτελικός στον οποίο δεν εμπλέκεται ο νικητής του αγώνα Παναθηναϊκός – Περιστέρι, θα διεξαχθεί κανονικά την Παρασκευή 12/2. Η διοργάνωση, πάντως, μοιάζει αδύνατο να ολοκληρωθεί πριν από τις 10 Απριλίου, καθώς τα χρονοδιαγράμματα είναι πολύ στενά.

• Στις 28 Μαρτίου αποφάσισε η ΕΟΚ να διεξαχθούν οι εκλογές της Ομοσπονδίας.  

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή