Πρόκριση Τσιτσιπά στον β΄ γύρο του όπεν της Αυστραλίας

Πρόκριση Τσιτσιπά στον β΄ γύρο του όπεν της Αυστραλίας

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μία αρχή όπως την ονειρευόταν έκανε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον πρώτο γύρο του όπεν της Αυστραλίας. Επικράτησε εύκολα του Ζιλ Σιμόν με 6-1, 6-2, 6-1, και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο. Εκεί θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Ελληνοαυστραλό Θανάση Κοκκινάκη.  

Ο Έλληνας πρωταθλητής, σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, ήταν κυρίαρχος. Δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Γάλλο αντίπαλό του, ο οποίος δεν βρήκε ευκαιρία ούτε για break. O 35χρονος ολοκλήρωσε το παιχνίδι με έξι winners ενώ ο Τσιτσιπάς είχε 26. Παρά τις προσπάθειες του Σιμόν να επιτεθεί από τη βασική γραμμή, ο κορυφαίος τενίστας μας δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα.  

Η ολοκλήρωση της αναμέτρησης βρήκε τον Τσιτσιπά να τελειώνει το παιχνίδι με 25 winners και 25 αβίαστα λάθη, έχοντας 7/10 break points και 15/21 (71%) πόντους στο φιλέ.  

Ο Ραφαέλ Ναδάλ νίκησε τον Λάσλο Τζέρε με 6-3, 6-4, 6-1, και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης. Το Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα, και, παρά τον τραυματισμό του, έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση.  

Η Μαρία Σάκκαρη δεν κατέφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Κριστίνα Μλαντένοβιτς. Η Γαλλίδα υπερίσχυσε με 2-1 σετ.  

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή