Έγινε το αυτονόητο στα Γιάννενα

Έγινε το αυτονόητο στα Γιάννενα

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η κακοδαιμονία, που κυνηγάει συχνά τον Παναθηναϊκό όταν επισκέπτεται τα Γιάννενα χειμώνα, έβαλε άλλο ένα παιχνίδι του με τον ΠΑΣ σε περιπέτειες, με τη διαφορά ότι αυτή τη φορά επικράτησε η λογική και οι παίκτες δεν χρειάστηκε να παίξουν ποδόσφαιρο σε παγοδρόμιο ή σε πισίνα. Η καταρρακτώδης βροχή είχε μετατρέψει τον αγωνιστικό χώρο των «Ζωσιμάδων» σε βούρκο και ειδικά στην πλευρά των πάγκων, η λάσπη όχι μόνο δεν επέτρεπε στην μπάλα να κυλήσει, αλλά ήταν και πολύ επικίνδυνη για τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών. Ετσι ο διαιτητής Παπαδόπουλος αποφάσισε την αναβολή του πρώτου αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου.  

Η ΕΠΟ θα ορίσει νέα ημερομηνία διεξαγωγής του μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο, καθώς ακόμα και αν αναμενόταν θεαματική βελτίωση των συνθηκών, δεν θα μπορούσε να διεξαχθεί σήμερα γιατί ακολουθεί σε λιγότερο από 48 ώρες (με τον νέο κανονισμό, δεν προσμετρούνται οι ημέρες των δύο αγώνων, Παρασκευή και Κυριακή, για το 48ωρο) το ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, που δεν μπορεί να μετατεθεί για τη Δευτέρα λόγω του αγώνα των «ερυθρολεύκων» με την Αϊντχόφεν για το Γιουρόπα Λιγκ. Για να μην υπάρξει κίνδυνος νέας αναβολής, η Σούπερ Λίγκα αποφάσισε η αναμέτρηση της Δευτέρας ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα, να διεξαχθεί τη ίδια ημέρα και ώρα (19.30) στο γήπεδο του Περιστερίου.  

Οπως έγινε γνωστό, ΠΑΣ Γιάννινα και Παναθηναϊκός είχαν συμφωνήσει να αντιστραφεί η σειρά των αγώνων και να γίνει το πρώτο ματς στην Αθήνα, αλλά για τυπικούς λόγους, η ΕΠΟ δεν έκανε δεκτό το αίτημά τους. Η αναβολή προκάλεσε την αντίδραση του Αρη, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε γιατί είχε υποχρεωθεί πριν από ένα μήνα να παίξει υπό καταρρακτώδη βροχή στα Γιάννενα, γνωρίζοντας την ήττα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή