Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει…

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει…

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μέρα ανανεώσεων χθες για τον Ολυμπιακό, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» γνωστοποίησαν την επέκταση της συνεργασίας τους με τρεις παίκτες. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους Ελ Αραμπί, Γιώργο Μασούρα και Ρούμπεν Σεμέδο, οι οποίο έριξαν… άγκυρα στο λιμάνι για τα επόμενα χρόνια. Ο Μαροκινός επιθετικός, πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, ανανέωσε για έναν ακόμα χρόνο μέχρι το καλοκαίρι του 2022, ο Ελληνας μέσος συμφώνησε να είναι κάτοικος Ρέντη έως το 2024, ενώ ο Πορτογάλος στόπερ θα φορά την ερυθρόλευκη έως το 2023.

Ο 34χρονος Ελ Αραμπί, που ήρθε στη χώρα μας το 2019, έχει φέτος σε 26 ματς 17 γκολ, ενώ συνολικά σε 77 ματς έχει στείλει την μπάλα σε αντίπαλα δίχτυα 44 φορές και έχει δημιουργήσει άλλα 10 τέρματα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το νέο συμβόλαιο του Μαροκινού θα ξεπερνά τα 1,8 εκατ. ευρώ ετησίως, ποσό που τον καθιστά τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη, όχι μόνο του Ολυμπιακού, αλλά και του ελληνικού πρωταθλήματος.  

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε χθες και την ανανέωση του συμβολαίου του Γιώργου Μασούρα μέχρι το 2024. Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός, που επίσης το συμβόλαιό του έληγε σε λίγους μήνες, έχει ήδη φτάσει τις 96 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό, έχοντας 23 γκολ και 10 ασίστ. Η μέρα των ανανεώσεων έκλεισε με αυτή του Ρούμπεν Σεμέδο, με τον Πορτογάλο να υπογράφει μέχρι το 2023. Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός, που επίσης ήρθε στον Ολυμπιακό το 2019, έχει συνολικά 73 συμμετοχές, ενώ έχει πετύχει και 6 γκολ.

Ομως οι «ερυθρόλευκοι» δεν πρόκειται να σταματήσουν εδώ, καθώς έχουν δρομολογήσει τις ανανεώσεις των συμβολαίων με άλλους οκτώ παίκτες οι οποίοι είναι: Τζολάκης, Μπα, Σισέ (ο οποίος έχει δοθεί δανεικός στη Σεντ Ετιέν μέχρι το καλοκαίρι), Καμαρά, Ανδρούτσος, Βρουσάι, Ραντζέλοβιτς και Σουρλής.

Στα αγωνιστικά, οι «Πειραιώτες» στρέφουν πλέον την προσοχή τους στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή