Με άδειες εξέδρες συνεχίζεται το Οπεν της Αυστραλίας

Με άδειες εξέδρες συνεχίζεται το Οπεν της Αυστραλίας

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χωρίς θεατές στις εξέδρες θα συνεχιστεί για τις επόμενες πέντε ημέρες το Οπεν της Αυστραλίας. Σήμερα το πρωί (περίπου 06.30), ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Σουηδό Μίκαελ Ιμερ. Ο Σουηδός ήταν ο παρτενέρ του στις προπονήσεις της καραντίνας. 

Τα 13 κρούσματα στη Βικτόρια που συνδέονται με ξενοδοχείο καραντίνας της Μελβούρνης έγιναν αιτία για να αποφασίσει η κυβέρνηση να «κλειδώσει» την πολιτεία. 

Το τουρνουά θα συνεχιστεί κανονικά αλλά, τουλάχιστον, μέχρι την προσεχή Τετάρτη δεν θα υπάρχουν θεατές στις κερκίδες.  

Ενας από τους τελευταίους αγώνες που διεξήχθησαν με φιλάθλους στις εξέδρες ήταν του Νικ Κύργιου με τον Ντόμινικ Τιμ. Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας παραλίγο να πετύχει την έκπληξη και να αποκλείσει το Νο 3 του κόσμου. 

Τελικά ηττήθη με 4-6, 4-6, 6-3, 6-4, 6-4. Με θεατές διεξήχθη και το Σάσα Ζβέρεφ – Αντριάν Μαναρινό. 

Ο Γερμανός (Νο 7) επικράτησε με 6-3, 6-3, 6-1 και προκρίθηκε στους «16». 

Ο Ασλάν Καράτσεφ (114ος) άφησε εκτός συνέχειας τον Ντιέγκο Σβάρτσμαν (9ος). Ο Ρώσος νίκησε με 6-3, 6-3, 6-3 και για πρώτη φορά στη ζωή του θα μπει μέσα στους 100 καλύτερους τενίστες του κόσμου. 

Στον 4ο γύρο προκρίθηκε και ο Μίλος Ράονιτς (7-6, 5-7, 6-2, 6-2 τον Μάρτον Φούτσοβιτς) όπως και η Ναόμι Οσάκα (6-3, 6-2 την Ονς Ζαμπέρ).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή