Στους «16» του Αυστραλιανού Όπεν ο Σ. Τσιτσιπάς 

Στους «16» του Αυστραλιανού Όπεν ο Σ. Τσιτσιπάς 

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αγωνιστεί για δεύτερη φορά στην καριέρα του στον τέταρτο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν. 

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας νίκησε τον Μίκαελ Ίμερ με 6-4, 6-1, 6-1 σε 94 λεπτά. Στους «16» θα αντιμετωπίσει τον νικητή που θα προκύψει από τον αγώνα Ματέο Μπερετίνι – Καρέν Κχατσάνοφ. Οι αγώνες διεξάγονται χωρίς την παρουσία θεατών εξαιτίας της αύξησης των κρουσμάτων του νέου κορωνοϊού στη Μελβούρνη.

Ο πρωταθλητής μας από το πρώτο του παιχνίδι στο εφετινό Αυστραλιανό Όπεν έδειξε ότι βρίσκεται σε άριστη αγωνιστική κατάσταση και ότι ο στόχος του εφέτος είναι να πετύχει κάτι περισσότερο από τις προηγούμενες χρονιές. Στην αναμέτρηση με τον Ίμερ, ο 22χρονος τενίστας δυσκολεύτηκε μόνο το πρώτο σετ. Τα δύο επόμενα εξελίχθηκαν για τον Τσιτσιπά… σαν σε προπόνηση. Σαν και αυτές που έκανε με τον Ίμερ κατά τη διάρκεια της καραντίνας στη Μελβούρνη. Πέτυχε το 3-0 με 27 winners και 20 αβίαστα λάθη, ενώ ο αντίπαλός του είχε, αντίστοιχα, 14 και 36.

Στον τέταρτο γύρο, είτε παίξει με τον Κχατσάνοφ είτε με τον Μπερετίνι η προϊστορία είναι με το μέρος του πρωταθλητή μας. Έχει δύο νίκες απέναντι στον Ρώσο και μία απέναντι στον Ιταλό. «Είναι και οι δύο σπουδαίοι αντίπαλοι, πρέπει να είμαι προετοιμασμένος για το παιχνίδι. Έχουν παρόμοιο στιλ παιχνιδιού. Είναι πολύ καλοί παίκτες και περιμένω ένα δυνατό ματς», δήλωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Αξίζει να θυμίσουμε ότι ο 22χρονος τενίστας, το 2019 είχε φτάσει μέχρι τους ημιτελικούς του Australian Open.  

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή