Πρώτο βήμα για την πρόκριση ο Ολυμπιακός

Πρώτο βήμα για την πρόκριση ο Ολυμπιακός

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 4-2 της Αϊντχόφεν για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ και έκανε το πρώτο αποφασιστικό βήμα για να βρεθεί στους «16» της διοργάνωσης.

Σε ένα παιχνίδι με τρελό ρυθμό, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν εν μέρη να πετύχουν τον στόχο τους, να φτάσουν δηλαδή στη νίκη, από την άλλη όμως οι Ολλανδοί με τα δύο γκολ που σημείωσαν παραμένουν και αυτοί μέσα στην υπόθεση πρόκριση.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο, ισάριθμες όμως απάντησε η Αϊντχόφεν. Ο Μπουχαλάκης με κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους στο 9ο λεπτό, όμως ο Ζάχαβι στο 14’ έκανε το 1-1. Ο Εμβιλά, που τελικά ξεπέρασε τον τραυματισμό του και βρέθηκε στο αρχικό σχήμα, έκανε το 2-1 στο 37’, όμως στην αμέσως επόμενη φάση, πάλι ο Ζάχαβι έφερε το ματς στα ίσα. Λίγο πριν από την εκπνοή του πρώτου μέρους, ο Ελ Αραμπί με ατομική προσπάθεια, έδωσε ξανά το προβάδισμα στον Ολυμπιακό.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπειτα από σέντρα του Φορτούνη (που είχε μπει αλλαγή) η μπάλα έφτασε στον Μασούρα που στην πρώτη ουσιαστικά επαφή με αυτή, με ωραίο σουτ (83′) διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

Στα άλλα ματς για την φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ: Δυναμό Κιέβου – Μπριζ 1-1, Βόλφσμπεργκερ – Τότεναμ 1-4, Γιούνγκ Μπόις –  Λεβερκούζεν 4-3, Ερυθρός Αστέρας – Μίλαν 2-2, Κρασνοντάρ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ 2-3, Μπράγκα – Ρόμα 0-2, Σλάβια Πράγας – Λέστερ 0-0, Σοσιεδάδ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-4.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή