Προβάδισμα ΠΑΣ με 2-1, σε… άλλο γήπεδο ο ΠΑΟ

Προβάδισμα ΠΑΣ με 2-1, σε… άλλο γήπεδο ο ΠΑΟ

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τι κι αν χρειάστηκε δικαστική απόφαση μόλις δύο ώρες πριν από τη σέντρα για να γίνει τελεσίδικα ο αγώνας στο Αγρίνιο και όχι στα Ιωάννινα; Ο Παναθηναϊκός έμεινε για ένα ολόκληρο ημίχρονο στην… Αθήνα, αφήνοντας τους Γιαννιώτες να κερδίσουν τον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου με 2-1 και να πάνε με προβάδισμα στη Λεωφόρο για τη ρεβάνς σε δύο εβδομάδες. Οι «πράσινοι» γνώρισαν έτσι την πρώτη τους ήττα στο 2021 γιατί δικαιώθηκε η ομάδα που έπαιξε ποδόσφαιρο αντί για… κλεφτοπόλεμο κι αυτή ήταν ο ΠΑΣ, που στο β΄ ημίχρονο θύμισε πολύ τον πραγματικό Αγιαξ κι όχι αυτόν της Ηπείρου! 

Η επιλογή του Μπόλονι να ξεκινήσει μόνο με δύο παίκτες από την ενδεκάδα που νίκησε την Κυριακή τον Ολυμπιακό, έφερε ένα γκολ από τ’ αποδυτήρια (2΄  Μακέντα) και την αίσθηση ότι η πρόκριση κρίθηκε από νωρίς. Η αγωνιστική ένσταση του υπέροχου ΠΑΣ είχε καλύτερη τύχη από αυτή της διοίκησης νωρίτερα στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ και το παιχνίδι ήρθε τούμπα, πρώτα με ένα υπέροχο σουτ του Παμλίδη στο 21΄ κι έπειτα με καρφωτή κεφαλιά του Κάργα στο 66΄. Τεχνική ομάδα, οι τυπικά γηπεδούχοι ευνοήθηκαν τελικά από το «χαλί» αγωνιστικό χώρο του Αγρινίου αντί για το «χωράφι» των «Ζωσιμάδων» κι απείλησαν άλλες 2-3 φορές, ενώ ο Παναθηναϊκός είχε μόνο ένα δοκάρι με φάουλ του Χατζηγιοβάνη στο 41΄. 

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Λοντίγκιν, Σάλιακας, Κάργας, Εραμούσπε, Πίρσμαν, Ντομίνγκες, Κάστρο, Καρτάλης (76΄ Λιάσος), Ελευθεριάδης, Παμλίδης (89΄ Νάουμετς), Λεό (82΄ Μιλινσεάνου). 
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ξενόπουλος, Χατζηθεοδωρίδης, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Σάντσες (83΄ Τζαβίδας), Αλεξανδρόπουλος (70΄Αθανασακόπουλος), Νιάς, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ (80΄ Καμπετσής), Χατζηγιοβάνης (70΄ Νγκμπακοτό), Μακέντα (70΄ Καρλίτος).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή