Ο Τσιτσιπάς δεν τα κατάφερε απέναντι στον Μεντβέντεφ 

Ο Τσιτσιπάς δεν τα κατάφερε απέναντι στον Μεντβέντεφ 

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν κατάφερε να προκριθεί για πρώτη φορά στην καριέρα του σε τελικό του Αυστραλιανού Όπεν. Ο 22χρονος τενίστας μας ηττήθη από τον Ντανίλ Μεντβέντεφ με 4-6, 2-6, 5-7. Ο Μεντβέντεφ στον τελικό της διοργάνωσης θα αντιμετωπίσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς. 

Ο Τσιτσιπάς δεν τα κατάφερε απέναντι στον Μεντβέντεφ -1
REUTERS/Loren Elliott

 

 

Ο Ρώσος αθλητής από την αρχή της αναμέτρησης εκμεταλλεύτηκε το εξαιρετικό σερβίς του και σε 39 λεπτά κατέκτησε το πρώτο σετ. Στο δεύτερο σετ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς, εμφανώς κουρασμένος από την υπερπροσπάθεια που έκανε για να νικήσει τον Ράφα Ναδάλ, δεν μπορούσε να βρει λύσεις απέναντι στο παιχνίδι του αντιπάλου του, το οποίο έμοιαζε να έχει βγει από… κομπιούτερ.  

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας προσπάθησε να νικήσει την κούραση και να «γυρίσει» τον αγώνα στο τρίτο σετ αλλά κανένα από τα δύο δεν έγινε εφικτό. Ο Μεντβέντεφ διατήρησε το αήττητο σερί του (20 αγώνες) και θα διεκδικήσει τον πρώτο του τίτλο σε γκραν σλαμ.

Διαβάστε ακόμη:

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή