Δεύτερη ήττα ΠΑΟ στο Αγρίνιο μέσα σε τέσσερις ημέρες

Δεύτερη ήττα ΠΑΟ στο Αγρίνιο μέσα σε τέσσερις ημέρες

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τον Παναθηναϊκό να έχει το απόλυτο «μηδέν» στο α΄ ημίχρονο, ο Νίκος Μελίσσας ήταν ένας ακριβοπληρωμένος θεατής, καθώς δεν χρειάστηκε να πιάσει ούτε μία φορά την μπάλα στα πρώτα 45 λεπτά. Στο β΄ ημίχρονο, όμως, έβαλε την μπέρτα του… Σούπερμαν, έκανε το παιχνίδι της ζωής του και έδωσε νόημα στο υπέροχο γκολ του Εντιγκά από το 6΄, ένα γκολ που ήλθε πολύ νωρίς για να πιστέψει κανείς ότι θα μπορούσε να κρίνει ένα παιχνίδι απέναντι σε μια καλύτερη ομάδα. Αποδείχθηκε, όμως, αρκετό για να πανηγυρίσει ο Παναιτωλικός αυτό το ανέλπιστο 1-0 που τον κρατά σε απόσταση ασφαλείας από την ουραγό Λάρισα και πάνω από τη Λαμία, στη μάχη για τη σωτηρία. Αντίθετα, οι «πράσινοι», αήττητοι μέχρι χθες το 2021 στο πρωτάθλημα, γνώρισαν την 2η ήττα συνεχόμενη ήττα τους μετά αυτήν από τον ΠΑΣ συμπτωματικά ξανά στο γήπεδο του Αγρινίου.

Ο ακίνδυνος Παναθηναϊκός του α΄ ημιχρόνου ήταν καταιγιστικός στο β΄ μέρος και ασκώντας ασφυκτική πίεση (80-20 η κατοχή, εννιά τελικές προσπάθειες, οι περισσότερες μεγάλες ευκαιρίες) άξιζε μια ανατροπή που δεν τη γεύθηκε γιατί ο Μελίσσας κατέβασε ρολά, με αποκορύφωμα την εξ επαφής απόκρουσή του στο τετ α τετ του Ενμπαγκοτό, στην… 5η μεγάλη χαμένη ευκαιρία των φιλοξενουμένων από το 51΄ έως το 67΄! Μάλιστα, ο 28χρονος τερματοφύλακας (έχει αύριο γενέθλια) μπήκε στην ενδεκάδα από το παράθυρο, γιατί ο Κνετ έκαψε το χέρι του ψήνοντας… μπριζόλες στα κάρβουνα!

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Μελίσσας, Περέιρα, Μεντίνα, Τσότσαλιτς, Βάντερσον, Εντινγκά (77΄ Τζανακάκης), Ταχάρ (65΄ Τσιγγάρας), Ντάλσιο (85΄ Κωνσταντόπουλος), Αριγίμπι (84΄ Αρσούρα), Ντίας, Καρέλης (77΄ Βέργος).
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Διούδης, Μολό (80΄ Τζαβίδας), Χουάνκαρ, Βέλεθ, Καραγιάννης (83΄ Αθανασακόπουλος), Νιάς, Βιγιαφάνιες (73΄ Μακέντα), Μαουρίσιο, Ενγκμπακοτό (83΄ Χατζηγιοβάνης), Καμπετσής (46΄ Αϊτόρ), Ιωαννίδης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή