«Βόμβα» Παναθηναϊκού με Μάριο Χεζόνια

«Βόμβα» Παναθηναϊκού με Μάριο Χεζόνια

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα φλερτ διαρκείας εξελίχθηκε σε… γάμο και από χθες παίκτης του μπασκετικού Παναθηναϊκού είναι ο 25χρονος Κροάτης άσος, Μάριο Χεζόνια, που αποτελεί μία από τις πιο ηχηρές μεταγραφές στην ιστορία της ομάδας! Ο ύψους 2.04 μ. σούτινγκ γκαρντ – φόργουορντ, με την αξιοσημείωτη θητεία στο ΝΒΑ, ανακοινώθηκε από την «πράσινη» ΚΑΕ έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου με οψιόν ανανέωσης. Ο Χεζόνια, ο οποίος ποτέ δεν έκρυψε τα αισθήματά του αλλά και την επιθυμία του να αγωνιστεί στην ελληνική ομάδα μέσω δηλώσεων αλλά και αναρτήσεων στα social media, ανήκε μέχρι πέρυσι στους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, ενώ στην Ευρώπη η Μπαρτσελόνα είχε τα δικαιώματά του. 

Ο Χεζόνια το 2015 επελέγη νούμερο 5 στα ντραφτ του NBA από τους Ορλάντο όπου αγωνίστηκε έως το 2018, πριν ακολουθήσουν οι Νικς (2018-2019) και οι Πόρτλαντ (2019-2020).  

Στο μεταξύ, ευχάριστα ήταν τα νέα στο μέτωπο του κορωνοϊού καθώς όλα τα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν τα μέλη της ομάδας ήταν αρνητικά. Και οι έντεκα (τρία μέλη του σταφ και οκτώ παίκτες) που είχαν βρεθεί θετικοί, βγήκαν αρνητικοί, ενώ δεν προέκυψε κανένα νέο κρούσμα. Μένει να φανεί αν το παιχνίδι της Παρασκευής με την Αλμπα θα διεξαχθεί κανονικά.  

«Ερυθρόλευκος» ο Κουφός

Από το ΝΒΑ… ψώνισε και ο Ολυμπιακός προχωρώντας στην απόκτηση του 31χρονου διεθνούς (2.13 μ.) σέντερ Κώστα Κουφού μέχρι το τέλος της περιόδου. Οι «ερυθρόλευκοι» προέβησαν στη συγκεκριμένη κίνηση, μετά και τον τραυματισμό (ρήξη μηνίσκου) του Χασάν Μάρτιν που εγχειρίστηκε χθες και θα μείνει εκτός δράσης για έξι εβδομάδες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή