Δυνατό τεστ για Ολυμπιακό με ΤΣΣΚΑ

Δυνατό τεστ για Ολυμπιακό με ΤΣΣΚΑ

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι τελευταίες συνεχόμενες ήττες έχουν καταστήσει εξαιρετικά δύσκολο το ενδεχόμενο της πρόκρισης του Ολυμπιακού στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να δείξουν στο φινάλε της κανονικής περιόδου ένα καλύτερο πρόσωπο. Αυτό θα επιδιώξουν απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας απόψε στο ΣΕΦ, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να ζητεί από τους παίκτες του να παραμερίσουν τους όποιους εγωισμούς, αποκαλύπτοντας πως ο Μάρτιν που χειρουργήθηκε χθες, έχει τεθεί νοκ άουτ μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Κώστας Κουφός που χθες έκλεισε τα 32 του χρόνια, έκανε την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα. «Το πόσο γρήγορα θα μας δώσει λύσεις είναι κάτι αμφίβολο. Είναι όμως ένας Ελληνας παίκτης σε πολύ καλή ηλικία. Είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να δούμε αν μπορούμε να συνεργαστούμε και του χρόνου», παραδέχθηκε ο τεχνικός του Ολυμπιακού. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη θα παραταχθεί στο Φάληρο με τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματά της τους Ιφε Λούντμπεργκ και Μάικλ Ερικ στην αποστολή. Αντίθετα εκτός μάχης είναι ο τραυματίας Νίκολα Μιλουτίνοφ, ενώ επιστρέφει από τραυματισμό ο Τορνίκε Σενγκέλια.
Στα υπόλοιπα σημερινά ματς: Ζενίτ – Βαλένθια, Μπάγερν – Μακάμπι, Μιλάνο – Χίμκι, Ρεάλ – Ζαλγκίρις.  

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή