Θερμή υποδοχή στον Χεζόνια

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Oτι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έχουν μεγάλη τρέλα για την ομάδα τους που έχει κατακτήσει έξι φορές την Ευρωλίγκα, ο Μάριο Χεζόνια το ήξερε πολύ καλά, όπως πιστοποιούν οι αμέτρητες αναρτήσεις που είχε κάνει για την «πράσινη εξέδρα» του ΟΑΚΑ, όντας παίκτης άλλων ομάδων. 

Χθες το απόγευμα αυτή η τρέλα πέρασε στο μεδούλι του, βλέποντας πάνω από 700 φιλάθλους να τον περιμένουν στο «Ελ. Βενιζέλος», χωρίς να πτοούνται από τα μέτρα για τον κορωνοϊό. 

Οσο κι αν ήταν υποψιασμένος ότι θα ζήσει τόσο ενθουσιώδη υποδοχή, ο Κροάτης άσος την απόλαυσε στο έπακρο όπως φάνηκε από τις θερμές αντιδράσεις του. Η άφιξή του στην Αθήνα συνέπεσε, μάλιστα, με τα 26α γενέθλιά του, με τους οπαδούς να του έχουν ετοιμάσει έκπληξη με μια τούρτα και μια αναμνηστική μπλούζα! 

«Αφωνος! Σας ευχαριστώ, σας ευχαριστώ, σας ευχαριστώ! Ηταν τα καλύτερά μου γενέθλια! Το αίμα μου είναι πράσινο!» ήταν η θερμή απάντησή του με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.  

Νωρίτερα, ο Χεζόνια συναντήθηκε συμπτωματικά στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης με την αποστολή του Παναθηναϊκού που είναι στη Γερμανία για το αποψινό (21.00) παιχνίδι με την Αλμπα Βερολίνου. Ο Κάτας είχε έτσι την ευκαιρία να μιλήσει λίγο μαζί του και ο ίδιος τη δυνατότητα να κάνει μια πρώτη γνωριμία με τους νέους συμπαίκτες του. 

Και είναι τόσο μεγάλη η δίψα του να παίξει, που είχε ζητήσει να πάει κατευθείαν στο Βερολίνο για να κάνει ντεμπούτο απόψε στην Ευρωλίγκα, αλλά ο πιο σώφρων Ισραηλινός τεχνικός του είπε να περιμένει τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Αρη για να κάνει την πρώτη του εμφάνιση με μικρότερη πίεση. 

Τα άλλα αποψινά παιχνίδια της 26ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας: 19.45 Φενέρμπαχτσε – Εφές, 20.00 Μπασκόνια – Ερυθρός Αστέρας, 22.00 Μπαρτσελόνα – Βιλερμπάν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή