Ψάχνουν ένα… θαύμα Γκλάντμπαχ και Αταλάντα

Ψάχνουν ένα… θαύμα Γκλάντμπαχ και Αταλάντα

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύο ξεκάθαρα φαβορί έχει η αποψινή βραδιά της φάσης των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς θα αποτελέσει έκπληξη πρώτου μεγέθους εάν κάποια από τις Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ Μαδρίτης αποκλειστούν από τις Γκλάντμπαχ και Αταλάντα αντιστοίχως, ειδικά μετά τις εκτός έδρας νίκες που έχουν καταγράψει.

Η Σίτι συναντά την Γκλάντμπαχ πάλι στη «Φέρεντς Πούσκας Αρένα» της Βουδαπέστης, όπως και στον πρώτο αγώνα όπου είχε νικήσει με 2-0, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται σε διαμετρικά αντίθετη κατάσταση. Η Σίτι πετάει από νίκη σε νίκη σε Αγγλία και Ευρώπη, περιμένοντας απλώς τη στέψη στην Πρέμιερ Λιγκ, ενώ η γερμανική ομάδα προέρχεται ούτε λίγο ούτε πολύ από επτά σερί ήττες σε όλες τις διοργανώσεις.

Κάπως πιο ισορροπημένη είναι η κατάσταση στο έτερο αποψινό ζευγάρι, αν και η γηπεδούχος Ρεάλ διατηρεί σαφές προβάδισμα μετά τη νίκη της με 1-0 στο Μπέργκαμο. Αήττητη εδώ και ενάμιση μήνα η Ρεάλ έχει βρει στον Καρίμ Μπενζεμά τον σωτήρα της και λογικά θα βρεθεί στην οκτάδα ξεπερνώντας το εμπόδιο μιας Αταλάντα, που πάντως είναι πάντα ικανή για τη ζημιά, ακόμη και στο «Αλφρέδο ντι Στέφανο» απόψε.

Στη Ρεάλ περισσότερο ασχολούνται με τη χθεσινή δήλωση του τεχνικού Ζινεντίν Ζιντάν περί πιθανής επιστροφής στη Μαδρίτη του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή