Τσέλσι και Μπάγερν συμπλήρωσαν την οκτάδα

Τσέλσι και Μπάγερν συμπλήρωσαν την οκτάδα

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τσέλσι και Μπάγερν είναι οι δύο ομάδες που συμπλήρωσαν την «8άδα» του Τσάμπιονς Λιγκ, επικρατώντας των Ατλέτικο Μαδρίτης και Λάτσιο αντιστοίχως. Οι Λονδρέζοι μετά τη νίκη στη Ρουμανία με 1-0 επί της Ατλέτικο Μαδρίτης, ζευγάρωσαν τις νίκες τους επί των Ισπανών με 2-0, διατηρώντας την παράδοση που τους θέλει να μην έχουν αποκλειστεί ποτέ όταν έχουν νικήσει εκτός έδρας στο πρώτο ματς, μετρώντας 13 προκρίσεις! Οι γηπεδούχοι εκμεταλλευόμενοι τα καλά ποσοστά κατοχής, προηγήθηκαν στο 34΄ με πλασέ του Ζιγιέκ, ενώ η Ατλέτικο, αν και προσπάθησε για το γκολ στην επανάληψη δεν τα κατάφερε, μένοντας με δέκα παίκτες στο 81΄ μετά την αποβολή του Σάβιτς. Στις καθυστερήσεις ο Εμερσον πέτυχε το 2-0 για την Τσέλσι.

Η Μπάγερν με το 4-1 με το οποίο είχε επικρατήσει στο «Ολίμπικο» επί της Λάτσιο είχε δώσει διαδικαστικό χαρακτήρα στο παιχνίδι. Οι Βαυαροί επικράτησαν και στο Μόναχο των Ρωμαίων με 2-1. Το σκορ άνοιξε στο 33΄ο Λεβαντόφσκι, πετυχαίνοντας το 18ο φετινό του τέρμα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ύστερα από ανατροπή του Γκορέτσκα από τον Μουρίκι. Στο 67΄ο Λεβαντόφσκι είχε σουτ στο δοκάρι και στο 73΄ μετά πολύ ωραία κάθετη μπαλιά του Αλάμπα, ο Τσούπο Μοτίν δεν αστόχησε στο τετ α τετ με τον Ρέινα για να γράψει το 2-0. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε για τους «Λατσιάλι» ο Παρόλο με κεφαλιά στο 82΄. Στην προημιτελική φάση έχουν ήδη προκριθεί και οι Πόρτο, Ντόρτμουντ, Παρί Σεν Ζερμέν, Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ Μαδρίτης. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή