Χωρίς Γιαννούλη η Εθνική στην πρεμιέρα με Ισπανία

Χωρίς Γιαννούλη η Εθνική στην πρεμιέρα με Ισπανία

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, η εθνική ομάδα μπαίνει από σήμερα στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της ενόψει της αναμέτρησης με την Ισπανία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

Ο Τζον Φαντ Σιπ δεν μπορεί να υπολογίζει στην πρεμιέρα τον Δημήτρη Γιαννούλη, ο οποίος χτύπησε στο κεφάλι και υπέστη ελαφρά διάσειση στον τελευταίο αγώνα της Νόριτς και μέχρι την Πέμπτη δεν μπορεί να ταξιδέψει, με βάση το πρωτόκολλο που ισχύει στην Αγγλία. 

Ο Γιαννούλης θα ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής το Σάββατο και λογικά θα προφυλαχθεί από τον Ολλανδό προπονητή και δεν θα πάρει χρόνο συμμετοχής στο φιλικό με την Ονδούρα, ώστε να είναι στη διάθεσή του για την αναμέτρηση με τη Γεωργία στην Τούμπα στις 31 Μαρτίου. 

Λογικά το κενό του στον αγώνα με την Ισπανία θα το καλύψει ο Κώστας Τσιμίκας, παρά το γεγονός ότι δεν έχει αρκετό χρόνο συμμετοχής στη Λίβερπουλ.

Παράλληλα, στην εθνική ομάδα κλήθηκε χθες ο Μιχάλης Μπακάκης, προκειμένου να αποτελέσει μια έξτρα επιλογή στη θέση του δεξιού μπακ. Ο 30χρονος άσος δεν ήταν στο αρχικό προσκλητήριο, προφανώς επειδή ο ομοσπονδιακός τεχνικός περίμενε να διαπιστώσει αν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες εβδομάδες. Πλέον θα υπάρχει στο ρόστερ κι ένας κλασικός δεξιός μπακ, πέρα από τους Θανάση Ανδρούτσο και Χάρη Μαυρία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή