ΣΕΓΑΣ: Νοσηλεύεται με Covid-19 ο Βασίλης Σεβαστής

ΣΕΓΑΣ: Νοσηλεύεται με Covid-19 ο Βασίλης Σεβαστής

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο νοσοκομείο «Σωτηρία» νοσηλεύεται ο Βασίλης Σεβαστής. Ο ισχυρός άνδρας του ελληνικού στίβου δίνει τη δική του μάχη με τον νέο κορωνοϊό, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο ότι η κατάστασή του είναι κρίσιμη.  

Πριν από λίγες ημέρες, κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης της Ομοσπονδίας, ανακοινώθηκε ότι ο παλαιός αθλητής και γενικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ είναι άρρωστος χωρίς να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο νοσοκομείο νοσηλεύονται και άλλα πρόσωπα που έχουν άμεση ή έμμεση σχέση με την αρχαιότερη ελληνική ομοσπονδία, η οποία βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο.   

Ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής του στίβου Κώστας Κεντέρης με ανάρτησή του σε χώρο κοινωνικής δικτύωσης εξέφρασε τη συμπαράστασή του προς τον 72χρονο παράγοντα. «Όλος ο φίλαθλος κόσμος και πολύ περισσότερο ο κόσμος του στίβου είναι κοντά σου. Και αυτή τη μάχη θα την κερδίσουμε», γράφει ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης.

ΣΕΓΑΣ: Νοσηλεύεται με Covid-19 ο Βασίλης Σεβαστής-1
Screenshot: Facebook/ Kostas Kenteris

      

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή