ΕΠΟ: Αποσύρθηκε ο Νίκας, δεδομένη η εκλογή Ζαγοράκη

ΕΠΟ: Αποσύρθηκε ο Νίκας, δεδομένη η εκλογή Ζαγοράκη

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λίγα λεπτά πριν την έναρξη της εκλογικής διαδικασίας στην ΕΠΟ με ηλεκτρονικό τρόπο, ο ένας εκ των δύο υποψηφίων για την προεδρία, Κωνσταντίνος Νίκας, έκανε γνωστό πως αποσύρει την υποψηφιότητά του.

Ετσι ο Θοδωρής Ζαγοράκης είναι ο μοναδικός υποψήφιος και η εκλογή του δεδομένη.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Βοιωτίας ευχαρίστησε όλους όσους τον πρότειναν, διευκρινίζοντας πως η υποψηφιότητα του είχε σκοπό την διασφάλιση της διεξαγωγής των αρχαιρεσιών και εκφράζοντας και αυτός την στήριξη του στο πρόσωπο του πρώην αρχηγού της Εθνικης.

Αναλυτικά η δήλωση του:  

«Λίγη ώρα πριν από την έναρξη της εκλογικής διαδικασίας, μέσω της οποίας θα αναδειχθεί η νέα διοίκηση της ΕΠΟ, θα ήθελα να δηλώσω την απόσυρση της υποψηφιότητάς μου για τη θέση του προέδρου της Ομοσπονδίας. Ούτως ή άλλως η υποψηφιότητα μου δεν έκρυβε την παραμικρή προσωπική φιλοδοξία ή επιδίωξη. Είχε ως μοναδικό στόχο τη διασφάλιση της πραγματοποίησης των εκλογών. Από την πρώτη στιγμή τόσο η ΕΠΣ Βοιωτίας, όσο και εγώ προσωπικά είχαμε εκφράσει τη στήριξή μας στην ενωτική υποψηφιότητα του Θοδωρή Ζαγοράκη, βλέποντας στο πρόσωπο του άλλοτε αρχηγού της Εθνικής μας ομάδας τον κατάλληλο άνθρωπο για να πάρει στα χέρια του τις τύχες του Ελληνικού Ποδοσφαίρου. Ως εκ τούτου, δηλώνω ανοικτά την πρόθεσή μου να τον εμπιστευτώ κι εγώ με την ψήφο μου, καλώντας όλες τις δυνάμεις που επιθυμούν την πρόοδο της Ομοσπονδίας και του ποδοσφαίρου της χώρας μας να πράξουν το ίδιο».

Θυμίζουμε πως χθες το βράδυ την απόσυρση της υποψηφιότητας του για την Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας είχε ανακοινώσει ο Γιούρκας Σεϊταρίδης. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή