«Τρέχει» η συνεργασία ΠΑΟ – ΑΕΠ Ελαιώνα

«Τρέχει» η συνεργασία ΠΑΟ – ΑΕΠ Ελαιώνα

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η τυπική εξασφάλιση της χρηματοδότησης της διπλής ανάπλασης Βοτανικού και Λεωφόρου ανοίγει τον δρόμο για να προχωρήσουν με γρήγορους ρυθμούς οι διαδικασίες για την υπογραφή των διμερών συμβάσεων μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων μερών έως το τέλος του μήνα. 

Οι διεργασίες είναι καθημερινές και στα περισσότερα ανοικτά μέτωπα έχει βρεθεί η χρυσή τομή που θα οδηγήσει σε συμφωνία. Πιο πίσω έχει μείνει μόνο η συνεργασία του Ερασιτέχνη με την ΑΕΠ Ελαιώνα, μιας και το αντικείμενό της δεν είχε την κομβική σημασία άλλων θεμάτων, γι’ αυτό και το επόμενο διάστημα οι επαφές θα ενταθούν για να καλυφθεί το χαμένο έδαφος και να διευθετηθούν όλες οι εκκρεμότητες. 

Σύμφωνα με το Προεδρικό Διάταγμα που έχει εγκριθεί από το ΣτΕ, οι τράπεζες που συνθέτουν την ΑΕΠ Ελαιώνα θα αναλάβουν τη χρηματοδότηση των εγκαταστάσεων του Ερασιτέχνη, με κόστος περίπου 14 εκατ. ευρώ μαζί με τον ΦΠΑ. 

Η συμφωνία προβλέπει εγκαταστάσεις 7.500 τ.μ. και το αντικείμενο της σχετικής διαπραγμάτευσης είναι το πώς θα γίνει η χωροθέτηση χωρίς παρεκκλίσεις από το εγκεκριμένο πλάνο. Στις προηγούμενες επαφές έχει γίνει ένας γενικός σχεδιασμός, αλλά θα προκύψουν αλλαγές όπως π.χ. η επιθυμία του Ερασιτέχνη να αυξηθεί η χωρητικότητα του κλειστού γηπέδου από 2.000 σε 3.000 θέσεις, με τις αντίστοιχες παραχωρήσεις στους υπόλοιπους χώρους.  

• Σένκεφελντ, Νιας, Χουάνκαρ και Μολό μπήκαν στο κανονικό πρόγραμμα και θα είναι διαθέσιμοι για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. 
Σε καλό δρόμο είναι και ο Μαουρίσιο, αλλά παρά την επιθυμία του να αγωνιστεί, δύσκολα θα ληφθεί τέτοιο ρίσκο μόλις 15 ημέρες μετά την αρθροσκόπηση.  

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή