Παναθηναϊκός: Νίκη έναντι της Αρμάνι Μιλάνο με 86-83

Παναθηναϊκός: Νίκη έναντι της Αρμάνι Μιλάνο με 86-83

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με μια επική αντεπίθεση στο β’ ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός θυμήθηκε τα έξι αστέρια της φανέλας του και κατάφερε να μαζέψει μια διαφορά 17 πόντων (46-29) στο ημίχρονο.

Οδήγησε το παιχνίδι στην παράταση (70-70) με καλάθι του Χεζόνια 1,8’’ πριν το τέλος και πανηγύρισε μια ανέλπιστη νίκη γοήτρου με 86-83 έναντι της Αρμάνι – Μιλάνο.

Η θεαματική αλλαγή σκηνικού ήλθε από τη διάθεση των «πρασίνων» να παίξουν άμυνα στο β’ 20λεπτο (δέχθηκαν 24 πόντους ενώ στο α’ μέρος 46), τα ψηλά σχήματα που επέλεξε ο Κάτας, το πληθωρικό παιχνίδι του Παπαπέτρου, τον x-factor Μπέντιλ (16 π., 5 επιθετικά) και τον οίστρο του Χεζόνια.

Με το που βγήκε, μάλιστα, ο Κροάτης με πέντε φάουλ στο 41’, ανέλαβε δράση ο Μακ και με οκτώ προσωπικούς πόντους έδωσε τη χαριστική βολή στην Αρμάνι, η οποία μπαίνει πλέον σε περιπέτειες καθώς βρίσκεται στη μάχη για την τετράδα. Όλα αυτά, με τον Νεμάνια να έχει μικρή συνεισφορά (3 π.) μετά από μεγάλη απουσία, τον Μήτογλου με πετυχαίνει μόλις ένα καλάθι και τους Σαντ Ρος, Μποχωρίδη και Όγκαστ να μένουν άποντοι. 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μακ 11, Παπαγιάννης 14, Μποχωρίδης, Όγκαστ, Παπαπέτρου 14, Χεζόνια 17, Νέντοβιτς 3, Γουάιτ 9, Μήτογλου 2, Μπέντιλ 16, Σαντ Ρος 

ΑΡΜΑΝΙ: Πάντερ 13, Λεντέι 12, Μίτσοβ 15, Ρολ. Ροντρίγκεθ 10, Ταρζέφσκι 12, Τσιντσιαρίνι, Σιλντς 12, Μπρουκς, Χάινς 2, Ντατόμε 7.  

Τη νίκη της βραδιάς την πέτυχε η Εφές με 111-101 στη Βιτόρια κόντρα στη Μπασκόνια, σε ένα ματς που επίσης κρίθηκε στην παράταση ( 92-92 κ.α). Οι Τούρκοι εδραιώθηκαν έτσι στην πρώτη τετράδα ενώ οι Βάσκοι έχασαν πολύτιμο έδαφος και κινδυνεύουν να μείνουν εκτός πλέι οφ. 

Το αποψινό πρόγραμμα της 33ης και προτελευταίας αγωνιστικής της Ευρωλίγκας περιλαμβάνει πέντε παιχνίδια με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Ο Ολυμπιακός παίζει χωρίς βαθμολογικό κίνητρο στη Μαδρίτη απέναντι στη Ρεάλ, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που «καίγονται» για τη νίκη προκειμένου να κρατηθούν οριακά στην οκτάδα.

Το πρόγραμμα: 20:00 Άλμπα-Βαλένθια, 20:00 Ζενίτ-Βιλερμπάν, 20:00 ΤΣΣΚΑ-Χίμκι, 20:45 Φενέρμπαχτσε-Μπαρτσελόνα, 22:00 Ρεάλ Μαδρ.-Ολυμπιακός.  

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή