Κερδισμένος ο ΟΦΗ, έχασαν και οι δύο στο «Αλκαζάρ»

Κερδισμένος ο ΟΦΗ, έχασαν και οι δύο στο «Αλκαζάρ»

2' 52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεν ανέδειξε νικητή το ντέρμπι ουραγών στο «Αλκαζάρ», καθώς ΑΕΛ και Παναιτωλικός έμειναν στο 1-1 στο πιο σημαντικό παιχνίδι για την 2η αγωνιστική των πλέι άουτ. Ετσι η ομάδα του Αγρινίου παρέμεινε στο +1 από την Λάρισα στη μάχη που δίνουν μεταξύ τους για την αποφυγή της τελευταίας θέσης που οδηγεί απευθείας στην Super League 2. Οι γηπεδούχοι, αφού έχασαν πέναλτι στο 9΄ με τον Πινακά, προηγήθηκαν στο 44΄ με τον Ντουρμισάι, αλλά ο Βέργος ισοφάρισε στο 50΄ και κράτησε τα «καναρίνια» ένα βαθμό πάνω από τη σημερινή αντίπαλό τους, που παραμένει στην τελευταία θέση.

Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών)

Κίτρινες: Ντουριμισάι, Γιακιμόβσκι, Στίφλερ – Τσότσαλιτς, Περέιρα, Μαλής

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Νάγκι, Στίφλερ, Ντουρμισάι, Μπεν-Χατίρα (87΄ Γκράουρ), Γιακιμόβσκι (84΄ Τσόσιτς), Πινακάς (67΄ Μουκάντζο), Χουσίνο (46΄ Ηλιάδης), Μπέρτος, Μαξιμένκο, Ακούνια, Κολομπίνο
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Κνετ, Περέιρα, Τσιγγάρας, Τσότσαλιτς, Καρασαλίδης, Εντινγκά (85΄ Μανθάτης), Ταχάρ, Ντίας, Μεντόσα (86΄ Ντάλσιο), Αριγίμπι (73΄ Μαλής), Βέργος

ΟΦΗ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1-1

Ευνοημένος της ημέρας ήταν ο ΟΦΗ που πανηγύρισε την πρώτη του νίκη έπειτα από τρεις μήνες. Η ομάδα του Ηρακλείου επικράτησε στο «Γεντί Κουλέ» του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-1 με ανατροπή, παίρνοντας παράλληλα βαθμολογική ανάσα στη μάχη που δίνει για την παραμονή του στην κατηγορία.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου με τον Παμλίδη, αλλά τα γκολ των Σαρδινέρο (52΄) και Σολίς (61΄ με πέναλτι) έδωσαν στον ΟΦΗ το πρώτο του «τρίποντο» μετά τις 7 Ιανουαρίου και το 2-0 επί της Λαμίας.

Διαιτητής: Γκορτσίλας (Μακεδονίας)

Κίτρινες: Λυμπεράκης, Βούρος – Παμλίδης, Νάουμετς, Κάστρο

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Βάτερμαν, Λυμπεράκης, Βούρος, Διαμαντής, Μαρινάκης, Σακόρ, Μεγιάδο, Σολίς (76΄ Μπαλογιάννης), Στάρτζεον (81΄ Νοικοκυράκης), Γρίβας (46΄ Σόουζα / 90΄ Βαφέας), Σαρδινέρο
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρη Γιαννίκης): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Παντελάκης, Πίρσμαν, Κάργας, Κάστρο, Ντομίνγκεθ, Καρτάλης, Μπρένερ (58΄ Μιλιντσεάνου), Ελευθεριάδης (46΄ Νάουμετς), Παμλίδης

ΛΑΜΙΑ – ΒΟΛΟΣ 1-1

Η Λαμία κατάφερε να σώσει τον βαθμό απέναντι στον Βόλο και με το τελικό 1-1 έμεινε στο +4 από τον ΟΦΗ. Όλα κρίθηκαν στο τελευταίο πεντάλεπτο με τον Βόλο να προηγείται στο 86’ και την Λαμία να ισοφαρίζει με πέναλτι δύο λεπτά μετά. Κρητικός στο 86΄, δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στο παιχνίδι, έδωσε προβάδισμα στους Θεσσαλούς, αλλά σχεδόν με τη σέντρα ο Καραμάνος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Μήτογλου και ο Ντέλετιτς στο 88΄ ευστόχησε στο πέναλτι και ισοφάρισε.

Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας)

Κίτρινες: Αντέτζο, Μπεχαράνο – Φεράρι

ΛΑΜΙΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Επασί, Σκόνδρας (79΄ Προβυδάκης), Ορτέγκα, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης (65΄ Χατζηστραβός), Μπεχαράνο (79΄ Βλάχος), Βασιλακάκης (64΄ Γκούγκα), Ντέλετιτς, Ρόμανιτς (70΄ Τσούκαλος), Καραμάνος
ΒΟΛΟΣ (Άνχελ Λόπεθ): Γκαραβέλης, Τέκιο, Φεράρι, Μήτογλου, Γκρίλο, Τσοκάνης, Σάντος (85΄ Κρητικός), Νίνης, Δουβίκας, Μπουένο (71΄ Μαρτίνες), Μπαρτόλο (82΄ Ριένστρα)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ 1-1

Στο Περιστέρι ο Ατρόμητος και ο Απόλλων αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1 με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται μέσα σε τέσσερα λεπτά από το 49’ έως το 52’ της αναμέτρησης. Οι δύο ομάδες έχουν από 29 βαθμούς και βρίσκονται σε απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη. Ο Φατιόν έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα της Ριζούπολης, ενώ ο Μασούσος ήταν αυτός που ισοφάρισε για τον Ατρόμητο.

Διαιτητής: Μανούχος (Αργολίδας)

Κίτρινες: Ούμπιντες – Μπεντινέλι

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Μανδάς, Γούτας, Μαυρομμάτης, Τομάσεβιτς, Γκάλο, Σάλομον, Χαρίσης (78΄ Νάτσος), Χριστοδουλόπουλος (46΄ Αγκάγεφ), Ενσικουλού (86΄ Εντομβονγί), Μουνίθ (64΄ Ούμπιντες), Μανούσος (78΄ Κωτσόπουλος)
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Μάκης Χάβος): Βέρχουλστ, Χουχούμης, Λισγάρας, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδης, Φατιόν, Σλίβκα, Κολ (90΄ Λαγός), Τσιλούλης (76΄ Μουνιέ), Μπεντινέλι (83΄ Φερνάντεζ), Ντάουντα (76΄ Ιωαννίδης)

@ Η βαθμολογία των πλέι άουτ, μετά και τη διεξαγωγή της 2ης αγωνιστικής: Βόλος 35, Γιάννινα 34, Απόλλων 29, Ατρόμητος 29, Λαμία 27, ΟΦΗ 23, Παναιτωλικός 21 και ΑΕΛ 20 βαθμοί. 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή