Τσάμπιονς Λιγκ: «Ζωντανή» η Ντόρτμουντ, άλμα από τη Ρεάλ Μαδρίτης

Τσάμπιονς Λιγκ: «Ζωντανή» η Ντόρτμουντ, άλμα από τη Ρεάλ Μαδρίτης

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το γκολ του Φόντεν στο 90΄ χάρισε τη νίκη με 2-1 (19΄ Ντε Μπρόινε – 84΄ Ρόις τα άλλα γκολ) στη Μάντσεστερ Σίτι επί της Ντόρτμουντ και το αναμενόμενο προβάδισμα για πρόκριση στην ημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Η γερμανική ομάδα, όμως, παρουσιάστηκε πολύ ανταγωνιστική και χάρις στο εκτός έδρας γκολ, έχει πιθανότητες να ανατρέψει τα προγνωστικά.

Στον άλλο προημιτελικό, η Ρεάλ νίκησε 3-1 τη Λίβερπουλ και πάει δίκαια με «μαξιλαράκι» δύο τερμάτων στη ρεβάνς του Ανφιλντ. Με δύο ασίστ του Κρος, οι Μαδριλένοι προηγήθηκαν 2-0 (27΄ Βινίσιους, 36΄ Ασένσιο), ο Σαλάχ μείωσε στο 51΄ σε 2-1, αλλά την τελευταία κουβέντα την είπε ο πάλι ο Βινίσιους, με γκολ στο 65΄.  

Δύο ακόμη μεγάλες μάχες έχει το αποψινό πρόγραμμα του θεσμού, με την Μπάγερν να υποδέχεται στο Μόναχο την Παρί Σεν Ζερμέν, και την Πόρτο να συγκρούεται με την Τσέλσι στο ουδέτερο «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν» της Σεβίλλης, όπου θα διεξαχθεί και η ρεβάνς σε έξι βράδια. Η αναμέτρηση της Γερμανίας αποτελεί επανάληψη του τελικού του Αυγούστου, με τις απουσίες των Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και Σερζ Γκνάμπρι να καθιστούν πολύ ισορροπημένο το αποψινό ματς, παρόντων των Νεϊμάρ και Κιλιάν Εμπαπέ με τους Γάλλους.

Στο άλλο παιχνίδι, η Πόρτο που απέκλεισε τη Γιουβέντους, δεν θα φοβηθεί την Τσέλσι που δέχθηκε πέντε γκολ εντός έδρας από τη Γουέστ Μπρομ πριν από λίγες μέρες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή