Ολυμπιακός: «Χτίζει» τους νέους τίτλους του

Ολυμπιακός: «Χτίζει» τους νέους τίτλους του

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ολυμπιακός είναι από την Κυριακή το βράδυ πρωταθλητής για 46η φορά στην ιστορία του και πλέον στρέφει την προσοχή του στην επόμενη μέρα. Στο αγωνιστικό κομμάτι, η λογική θέλει τον Πέδρο Μαρτίνς να προχωρά στα επόμενα ματς σε ροτέισον, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί αδιάφορος. Αντίθετα οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να διατηρήσουν τη μεγάλη διαφορά στη βαθμολογία, ενώ υπάρχει πάντα και το γόητρο, κυρίως τώρα που κάθε ματς είναι ντέρμπι. Επίσης στόχος παραμένει και η κατάκτηση του Κυπέλλου για να προστεθεί στη… συλλογή ακόμα ένα νταμπλ.

Παράλληλα, διοίκηση και προπονητής θα ξεκινήσουν το χτίσιμο της ομάδας για τη νέα περίοδο. Ο Πορτογάλος έχει συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο και η μόνη περίπτωση να μην το τηρήσει είναι να έρθει πρόταση από ομάδα της Premier League. Αν συμβεί αυτό, η ρήτρα αποδέσμευσης είναι γύρω στα 4 εκατ. ευρώ. Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός έχει ήδη φροντίσει να ανανεώσει με όσους παίκτες έληγαν τα συμβόλαια, με εξαίρεση τον Χολέμπας, ο οποίος όμως και αυτός θα παραμείνει στο ρόστερ, για έναν ακόμα χρόνο.

Η αλλαγή στο σύστημα από τον Μαρτίνς σε 3-4-3 φέρνει στο προσκήνιο σενάρια για αναζήτηση νέων ακραίων αμυντικών, ενώ στο κάδρο προκειμένου να υπάρξει ενίσχυση και στα στόπερ, μπαίνει ξανά ο Σισέ που είναι δανεικός στη Σεντ Ετιέν. Η ρήτρα για να παραμείνει στη Γαλλία είναι 13 εκατ. ευρώ, χρήματα που οι «στεφανουά» δύσκολα θα δώσουν. Επίσης, ένα από τα ερωτήματα στα οποία θα κληθεί να απαντήσει ο Ολυμπιακός είναι το τι θα πράξει με τον Μπρούμα. Ο δανεισμός του από την Αϊντχόφεν λήγει το καλοκαίρι και η ρήτρα είναι 7 εκατ. ευρώ. Ο Πορτογάλος ήταν ασταθής, όμως και εδώ ρόλο θα παίξει και το «θέλω» του Μαρτίνς που είχε εισηγηθεί τον ερχομό του. 

Τέλος, μεγάλο ρόλο στον σχεδιασμό θα έχουν και πιθανές πωλήσεις, αφού Καμαρά, Σεμέδο, Μπα και Μπουχαλάκης, βρίσκονται στις λίστες ομάδων και παρακολουθούνται.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή