Μια μεγάλη διοργάνωση πόλο στην Αθήνα

Μια μεγάλη διοργάνωση πόλο στην Αθήνα

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο ΟΑΚΑ θα διεξαχθεί στα τέλη Ιουνίου το Super Final της Παγκόσμιας Λίγκας των γυναικών. Τη διοργάνωση διεκδίκησε η νέα διοίκηση της ΚΟΕ, υπό τον Κυριάκο Γιαννόπουλο, και η απόφαση ανακοινώθηκε χθες, κατά τη συνάντηση του υποψήφιου προέδρου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Χουσεΐν Αλ Μουσάλαμ, με τον πρόεδρο της ΚΟΕ, και τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη. Η διοργάνωση, στην οποία θα πάρει μέρος και η Εθνική μας, ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί στο Κίρισι της Ρωσίας.

Οι αγώνες θα είναι οι πρώτοι που θα πραγματοποιηθούν στα προσφάτως ανακαινισμένα κολυμβητήρια του ΟΑΚΑ. Εκτός από την Εθνική, θα πάρουν μέρος οι Ρωσία, Ουγγαρία, Ισπανία, ΗΠΑ, Καναδάς, Ιαπωνία και Καζαχστάν. Για τις περισσότερες ομάδες θα αποτελέσει σπουδαία ευκαιρία προετοιμασίας ενόψει των Ολυμπιακών. Ο μοναδικός υποψήφιος για την προεδρία της FINA, μαζί με τον πρόεδρο της ΚΟΕ, συναντήθηκε και με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρο Καπράλο. Οι τρεις άνδρες συζήτησαν τη στενότερη συνεργασία της Ελλάδος με τη FINA.    

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή