Το πανόραμα των play out της Σούπερ Λίγκας

Το πανόραμα των play out της Σούπερ Λίγκας

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Βαθιά ανάσα πήρε ο Παναιτωλικός στη μάχη της παραμονής στη Σούπερ Λιγκ 1. Με αυτογκόλ του Λισγάρα στο 84’, η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα νίκησε 1-0 τον Απόλλωνα στο Αγρίνιο και προσπέρασε με ένα βαθμό τη Λάρισα, έχοντας όμως ένα παιχνίδι περισσότερο.

Με τη νίκη αυτή, ο Παναιτωλικός βρίσκεται πλέον μόλις έναν βαθμό πίσω από τον ΟΦΗ και ελπίζει ακόμα και στην αποφυγή των μπαράζ.

Οι Κρητικοί παραχώρησαν ισοπαλία 1-1 στον Ατρόμητο στο Ηράκλειο και έχασαν μεγάλη ευκαιρία να κάνουν άλμα για την παραμονή τους.

Προηγήθηκαν με πέναλτι του Ντε Γκουζμάν στο 69’, αλλά δέχθηκαν την ισοφάριση στο 93’ με κεφαλιά του Χριστοδουλόπουλου και παραμένουν μπλεγμένοι σε σενάρια υποβιβασμού.  

Μοιρασιά βαθμών με το ίδιο σκορ (1-1) υπήρξε και στο αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι Βόλος-ΠΑΣ Γιάννενα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με κεφαλιά του Σάντσες στο 4’ και είχαν δύο δοκάρια με Περέα, Νίνη μέχρι να δεχτούν την ισοφάριση με γκολ του Λιάσου στο 29’.

Η 4η αγωνιστική των πλέι άουτ κλείνει τη Δευτέρα (19:30) με τον αγώνα Λαμία-Λάρισα. Με νίκη τους, οι γηπεδούχοι κλειδώνουν και μαθηματικά την παραμονή τους στη Σούπερ Λιγκ 1 τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος.

Για να μην παραμείνει ουραγός, η ΑΕΛ θέλει μόνο νίκη στη Λαμία. Με ισοπαλία θα παραμείνει στην τελευταία θέση, αλλά με συγκάτοικο τον Παναιτωλικό. 

Συνοπτικά, τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής των πλέι άουτ: 

Παναιτωλικός-Απόλλων 1-0 

ΟΦΗ-Ατρόμητος 1-1 

Βόλος-ΠΑΣ Γιάννενα 1-1 

ΔΕΥΤΕΡΑ  

Λαμία-ΑΕΛ (19:30) 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 

7. Βόλος 39 

8. ΠΑΣ Γιάννενα 35 

9. Λαμία 30 

10. Ατρόμητος 30 

11. Απόλλων 30 

12. ΟΦΗ 25 

13. Παναιτωλικός 24 

14. ΑΕΛ 23 

*Λαμία και Λάρισα έχουν από ένα παιχνίδι λιγότερο. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή