Ευρωλίγκα: Δύσκολα η Αρμάνι, επιβλητική η Εφές

Ευρωλίγκα: Δύσκολα η Αρμάνι, επιβλητική η Εφές

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εφές και Αρμάνι έκαναν το 1-0 στους πρώτους προημιτελικούς της Ευρωλίγκας, επικρατώντας Ρεάλ και Μπάγερν αντίστοιχα και απέκτησαν προβάδισμα ενόψει της συνέχειας. Η τουρκική ομάδα επικράτησε εύκολα της Ρεάλ με 90-63 και αύριο (20.00) περιμένει τους Μαδριλένους εκ νέου στην Κωνσταντινούπολη με στόχο να διπλασιάσει τις νίκες της. 

Καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, οι γηπεδούχοι –αν εξαιρέσει κανείς τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης– είχαν κορυφαίους τους Μπομπουά (19π., 5 ρ.), Σανλί (16π., 8ρ.), Λάρκιν (14π.). Ο Μίσιτς της Εφές και ο Ταβάρες της Ρεάλ τραυματίστηκαν και είναι αμφίβολοι ενόψει του δεύτερου αγώνα. 

Στον άλλο προημιτελικό, η Αρμάνι νίκησε με 79-78 σε ένα ματς με συγκλονιστικό φινάλε και buzzer beater του Λε Ντέι. Οι Ιταλοί που βρέθηκαν στο -11 στο τέλος της τρίτης περιόδου ροκάνισαν τη διαφορά και με ένα τρίποντο του Ροντρίγκεθ στα 36΄΄ πριν από το τέλος πέρασαν μπροστά με 77-74. Ο Γκιστ στο 1,2΄΄ για τη λήξη είχε ευστοχήσει σε δύο βολές (77-78).  

Σήμερα (20.00) η ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη υποδέχεται τη Φενέρ που βρίσκεται στη Μόσχα με σημαντικές απουσίες λόγω τραυματισμών και κορωνοϊού. Είναι χαρακτηριστικό πως στα δύο πρώτα παιχνίδια θα λείψουν ο προπονητής της Ιγκόρ Κοκόσκοφ και οι Βέσελι, Ουλανόβας, Ντίξον, Εντι, Ονάν. Το κλίμα ανάμεσα στις δύο ομάδες βάρυνε τις τελευταίες ώρες, καθώς με ανακοίνωση που εξέδωσε η Φενέρ ανέφερε πως η ΤΣΣΚΑ με την άφιξη της αποστολής ζήτησε από όλα τα μέλη να υποβληθούν σε επιπλέον νέα τεστ COVID-19. 

Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται (21.45) τη Ζενίτ, που προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στα πλέι οφ, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Καταλανό Τσάβι Πασκουάλ για τρία χρόνια. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή