Ο ΠΑΟΚ κερδισμένος της αγωνιστικής

Ο ΠΑΟΚ κερδισμένος της αγωνιστικής

Ο Δικέφαλος επικράτησε του Άρη με 1-0 στο «Βικελίδης», η ΑΕΚ στις καθυστερήσεις ισοφάρισε 1-1 τον Παναθηναϊκό

1' 44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διπλά κερδισμένος βγήκε ο ΠΑΟΚ έπειτα και από τη διεξαγωγή της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ. Ο Δικέφαλος επικράτησε με 1-0 του Άρη στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και τον έπιασε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, ενώ τον ευνοεί και το αποτέλεσμα στο αθηναϊκό ντέρμπι, καθώς ΑΕΚ και Παναθηναϊκός έμειναν στο 1-1, με την Ενωση να χάνει την ευκαιρία να ισοβαθμίσει και αυτή με τις δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης μένοντας στο -2. Για τους «πράσινους» που παρέμειναν στο -5 από τους «κιτρινόμαυρους», η αποστολή τους στη συνέχεια γίνεται ακόμα πιο δύσκολη.

Στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ είχε τον έλεγχο του αγώνα, ο Παναθηναϊκός όμως ήταν αυτός που προηγήθηκε κόντρα στην ροή. Οι «πράσινοι» άνοιξαν το σκορ ουσιαστικά στην μοναδική τους καλή στιγμή στο παιχνίδι, με κεφαλιά του Ιωαννίδη στο 36ο λεπτό και σε όλο το δεύτερο μέρος προσπάθησαν να υπερασπιστούν αυτό το προβάδισμα, με την ΑΕΚ να έχει την κατοχή και τις ευκαιρίες, όχι όμως και το γκολ. Τελικά ο Λιβάι Γκαρσία ήταν αυτός που λύτρωσε την Ενωση, καθώς επίσης με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσα στο 92ο λεπτό.

Γερά τις βάσεις για έξοδο στην Ευρώπη έβαλε ο ΠΑΟΚ, που λίγες μέρες μετά τη νίκη του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, πέρασε και από το «Βικελίδης» επικρατώντας του Αρη με 1-0 στο κλασικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Ετσι ο Δικέφαλος ισοβαθμεί πλέον με τους «κίτρινους» στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Ο Σβαμπ άνοιξε το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό, ενώ ο Αρης παραλίγο να ισοφαρίσει στην εκπνοή, όμως ο Πασχαλάκης πραγματοποίησε την επέμβαση του αγώνα, σταματώντας το πλασέ του Μπερτόλιο. Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με δέκα παίκτες, καθώς ο Ουάρντα που είχε μπει ως αλλαγή στο 72ο λεπτό, αποβλήθηκε στο 85ο, βλέποντας μάλιστα δύο κίτρινες μέσα σε ένα δίλεπτο.

Τέλος, στο «Καραϊσκάκη» σε ένα κακό παιχνίδι, ο Ολυμπιακός νίκησε με 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης. Το τέρμα που έκανε τη διαφορά πέτυχε ο Παπασταθόπουλος με κεφαλιά στο 52ο λεπτό και ήταν το πρώτο του με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Η βαθμολογία των πλέι οφ:

  • Ολυμπιακός 79,
  • Άρης 57,
  • ΠΑΟΚ 57,
  • ΑΕΚ 55,
  • Παναθηναϊκός 50,
  • Αστέρας Τρίπολης 44.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή