Ευρωλίγκα: Εφές και Αρμάνι μία νίκη πριν από το φάιναλ 4

Ευρωλίγκα: Εφές και Αρμάνι μία νίκη πριν από το φάιναλ 4

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι έδρες μίλησαν σε Κωνσταντινούπολη και Μιλάνο, η Εφές με την Αρμάνι έκαναν το 2-0 κόντρα σε Ρεάλ και Μπάγερν αντιστοίχως και θέλουν πλέον άλλη μία νίκη για να βγάλουν εισιτήριο για το φάιναλ 4 της Κολωνίας, αν τελικώς διεξαχθεί εκεί. 

Η Εφές όπως και στο πρώτο ματς συνέτριψε τους Μαδριλένους που παρατάχθηκαν χωρίς τον Εντι Ταβάρες, επικρατώντας με 91-68. Με τους Μίτσιτς (23 π., 4/6 δίποντα, 5/5 τρίποντα, 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ) και Λάρκιν (21 π., 5 ασίστ) να βρίσκονται σε εκπληκτική κατάσταση, η τουρκική ομάδα κυριάρχησε στο παρκέ. 

Η Ρεάλ, ύστερα από πέντε χρόνια, χάνει τα δύο πρώτα παιχνίδια και θα τα παίξει όλα για όλα στην έδρα της την ερχόμενη Τρίτη ώστε να μειώσει σε 2-1 και μετά να ισοφαρίσει τη σειρά.  

Η Αρμάνι στο Μιλάνο δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει με 80-69, έχοντας ένα εκπληκτικό σερί 20-0 στην πρώτη περίοδο. 

Η Μπάγερν επέστρεψε από το -21, φτάνοντας στο -6 (55-49) στο 28΄, όμως η αποβολή του Αντρέα Τρινκιέρι στο 29΄ με δεύτερη τεχνική ποινή, της έδωσε τη χαριστική βολή. Πάντερ (20 π.), Σιλντς (12 π.) και Ντιλέινι (9 π.) ήταν οι κορυφαίοι των νικητών.  

Σήμερα σε Μόσχα και Βαρκελώνη διεξάγονται τα δεύτερα στη σειρά παιχνίδια ανάμεσα σε ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Φενέρ (20.00) και Μπαρτσελόνα – Ζενίτ (22.00). 

Και οι δύο ρωσικές ομάδες έχουν κάνει το 1-0, με το συγκρότημα του Τσάβι Πασκουάλ να έχει δύσκολο έργο δίχως τους τραυματίες Πονίτκα και Γκουντάιτις.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή